anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Probleme cu reteaua Orange in Sannicolau Mare, Timis - 04.07.2021

Anonim
Neaplicabil
Mai, Orange... iar o luam de la capat. Am deja vreo doua subiecte pe tema asta, cu reteaua care isi tot da in petic la 3-4 luni si astazi toata ziua am avut conexiuni mizere pe toate numerele, am incercat si sa dau restart la telefoane, am incercat si pe telefoanele prietenilor... la toti merge netul in suturi.
Cand merge, cand nu merge... si tot asa.
Ce se tot intampla?! De ce naiba nu se rezolva odata pentru totdeauna problema asta? Chiar asa carpe de echipamente si retea ati ajuns sa aveti?
Las cateva capturi de ecran de astazi care exemplifica foarte bine ce mult ma pot baza pe reteaua voastra.
Una e din Telegram, care a fost blocat a nu stiu cata oara in ''connecting'', la fel si in alte aplicatii. Cand merg mesajele si apelurile, cand tre' sa incerci de 3-4-5 ori sa reusesti.
Vreau sa stiu ce se intampla!
Pe bune de nu va reclam la ANCOM, e bataie de joc deja, nervii mei sunt la pamant cu voi.
57 Răspunsuri 57

Anonim
Neaplicabil
Nu au remediat nici acum, am facut un test rapid cu mai multe capturi, erori de conexiuni si la unul din ele se vede clar ca atunci cand ajunge la upload lesina, scade viteza tot mai mult. In mod cert au probleme. Eu am cam ajuns la capatul rabdarilor si nu am de ce sa mai inghit asa comportament. Probabil ca o sa merg la Digi Mobil, macar dau 2 euro si nu imi fac asteptari. N-am de ce sa mai tin in puf Orange-ul cand nu ma respecta ca si client nici pe mine si nici pe restul.

FaraUnID
Campion certificat
Operator premium, tarife premium, deranjamente premium. Macar RDS si Telekom au echipe locale care intervin si remediaza situatiile aparute in termen relativ scurt.

Anonim
Neaplicabil
Ora 12:14 - promtitudine, nu gluma. Aplicatiile si tot ce inseamna necesitate la conexiune functioneaza cu pauze prin reteaua premium Orange. Deci de peste 24 ore e asa deja.

FaraUnID
Campion certificat
Clar este vina ta pentru ca nu ai un telefon CAT16. Plus ca acel comportament este perfect normal indoor pe o conexiune 4G. - Rezolutii finale by operatorul francez cu sigla portocalie. Daca acum se intampla ce se intampla, nici nu vreau sa ma gandesc cum vor involua lucrurile dupa fuziunea oficiala cu Telekom. Cred ca RDS abia asteapta aceasta fuziune.

Neaplicabil
Mereu e vina clientului și nu a companiei. Companiile din România nu sunt asumate. Ei Mereu vor avea o scuza. Nu am văzut nici o companie sa zică vreodată da este vina noastră uitați va oferim reducere la factura ori alte beneficii pt neplăceri.

Anonim
Neaplicabil
Nici nu o sa vedem asa ceva. Pentru ca la noi toti isi permit sa ne ia peste picior fara sa se mai ascunda.

Anonim
Neaplicabil
M-am conectat la B20-ul aflat in sharing pe Vodafone si face si ala la fel, deci Orange are probleme mari pe trans in zona asta iarasi. Foarte frumos.

Relu9
Începător
Nu ești singurul și în Alba Iulia exista problema asta

Anonim
Neaplicabil
Tot recent aparuta?

Relu9
Începător
Problema persista de o săptămână însă nu m-am deranjat pe motivul ca poate rețeaua e încărcată sau ceva probleme care vor fi rezolvate intr-o zi. De 7 zile deja devine enervant și astăzi le-am scris în speranța că se v-a rezolva

Anonim
Neaplicabil
Si cum se manifesta? Tot asa, cu intreruperi ale serviciului de date? Functioneaza intermitent?

Relu9
Începător
Exact la fel, nu încarcă pagina, aplicație ... ies și reintru de câteva ori pana merge iar cu messenger, scriu mesaj îl trimit și apare ca trimis după 1 minut

Anonim
Neaplicabil
Atunci e aceeasi problema... probabil e afectata o buna parte din tara.

Relu9
Începător
Rețeaua e garantat vinovata/afectata ... prin conexiune wifi telefonul răspunde perfect.

Anonim
Neaplicabil
Sigur, asa e si in cazul meu si al altora. Pe alte retele functioneaza perfect.