anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Oneplus 8 Pro - Semnal 5G

CataPuscas
Junior
Salut! Am achizitionat de curand un Oneplus 8 Pro 5G. Problema e ca, chiar daca harta de acoperire arata ca exista semnal 5G (doar afara) in zona mea, daca ma duc la preferred network type nu vad optiunea 5G. Nu am inca un abonament 5G dar m-as fi asteptat sa vad totusi reteaua. Poate fi si o problema de SIM vechi? Poate totusi nu e destul de puternic semnalul 5G? Multumesc!
43 Răspunsuri 43

CataPuscas
Junior
Im pare rau, nu am vrut sa par nesimtit. Iti multumesc ca te-ai interesat. Am vazut si eu ca nu sunt singurul cu aceasta problema, mai e cineva pe Vodafone cu abonament 5g cu aceeasi problema si cei de la Vodafone i-au sps ca semnalul 5g e prea slab unde e el si de aceea nu vede optiunea. Vad pe forumul Oneplus ca mai e cineva din Olanda cu aceeasi problema. El e in proces de a isi schimba SIM-ul.

mihai_13
Maestru
Man nici o problema .. suntem prieteni daca doresti .. - este ceva putred in Danemarca" sper ca ai inteles si ma bucur . - Eu personal activez pe aceasta comunitate pentru suport tehnic pe care pot sa il dau (sunt si moderator pe un site de specialitate dar nu fac reclama)

Razvan
#StarMember
@mihai13, mulțumim de informații, lumea este un pic mai irascibilă, din cauza că stă prea mult închisă.

mihai_13
Maestru
daca rezolvi intr-un fel sa ne anunti te rog.

CataPuscas
Junior
Mi-au raspuns cei de la Orange spunand ca nu garanteqza accesul la 5g pentru telefoane achizitionate de la alti retaileri. Nici VoLTE vad ca nu are provizionat SIM-ul. O sa sun sa intreb si despre asta. Ma tem ca efectiv Orange nu are suport pentru telefonul acesta. In cateva luni imi expira contractul si voi cauta un furnizor unde pot folosi telefonul acesta la capacitatea lui.

RafaHelper
#StarMember
@CataPuscas, e puțin cam trist răspunsul, 5G nefiind o tehnologie gen VoLTE sau VoWifi. Mi se pare că suntem îngrădiți sa alegem doar ce se afla in oferta. 😞

Vio73
#StarMember
În anumite zone are Digi 2g! Din păcate, dacă nu ai găsit pe el serviciile volte și wowifi, e cam greu să rezolvi ceva.

Iuli21
Junior
Salut, Ai rezolvat problema ? Am luat un telefon de pe e mag și are aceiași problema. Opțiunea de 5g din meniu trebuie să apară indiferent daca ai din 5g sau nu, cu sau fara semnal. Am vb cu cei de la oneplus 3 oameni cu 3 răspunsuri diferite ci că o să rezolve problema într-un update viitor :))

Emanu900
Explorator
OnePlus 8/Pro cu sim-urile din RO indiferent de operator nu-ti va oferi acel Network Mode 5G - deci implicit accesul la retea intr-o zona unde chiar ai 5G - pentru ca politica lor la acest capitol e sa vanda terminalul testat de operator si garantat de acesta ca functioneaza sigur pe respectiva retea. Ceva artificii s-ar putea face insa nu e garantat ca va si functiona cum trebuie pe Orange 5G, asta daca modemul chiar s-ar conecta la acest tip de retea. Sa nu uit, vrei ceva sa mearga sigur pe 5G la Orange dar sa nu fie Samsung? Ia-ti un model Xiaomi 5G si nu te mai doare capul.

RstdWoo
Cunoscător
Nu are nicio treaba SIM cardul cu optiunea din telefon, sim-ul doar trebuie sa aiba abonamentul cu 5g. Nu mai aberati! Vina este la oneplus. Daca vrei 5g, formeaza codul *#*#4636#*#* si network mode in loc de ce ai acolo, alege din lista aia, NR/LTE/TDSCDMA/GSM/WCDMA. Pt Volte si Vowifi cauta pe net logkit apk, instaleaza-l si apoi la *#800# la function switch bifezi volte si vowifi, dupa care reboot, si iti vor aparea in setari sa le activezi. Eu am facut si treaba cu QPST pt volte, dar posibil sa nu ai nevoie. Vowifi functional - screenshot

RstdWoo
Cunoscător
@CataPuscas am tot ce ai nevoie sa activezi volte+vowifi pe gdrive, inclusiv metoda pt 5g mai avansata. Nu trebuie root, am uitat sa precizez.

CataPuscas
Junior
@RstdWoo, am reusit sa imi activez volte si vowifi cu oneplus logkit. Desi inca nu am abonament 5G, m-ar interesa metoda.

Emanu900
Explorator
Colegul cu 'aberatia', te rog nu mai induce lumea in eroare. Degeaba activezi doar flagul 5G la Network Mode prin *#4636# ca nu-ti va merge nici mama 5G-ului. Trebuie sa mai editezi un fisier intrucat nu are 5G introdus pentru setarile de retea, aka pe romaneste scrie pe masina Ferrari si sub capota n-ai nimic. Spor https://mt-tech.fi/en/modify-oneplus-7-pro-5g-8-and-8-pro-nr-lte-a-band-combos/ https://forum.softpedia.com/topic/1144915-vodafone-5g/page__st__1260

Vio73
#StarMember
Am observat cam multe discuții legate de problemele acestor telefoane cu 5g-ul în ultima vreme. Cred că mai sunt de făcut unele reglaje!

Iuli21
Junior
Salut, Imi poti da si mie linkul de gdrive pentru activare 5 G ? Multumesc,