anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Lipsă acoperire Orange Zimbraria Neagra

Razvan
Campion certificat
Astazi am fost să vizionăm zimbrișori, unde am constatat că acoperirea Orange lipsește. Noroc cu back-up la rețeaua Telekom.
https://maps.app.goo.gl/H36RP1mf2EYBAbjj9
5 Răspunsuri 5

Vio73
Campion certificat
Păcat că mai există și acum zone unde Orange nu are acoperire, iar concurența, are. Așa am fost și eu cu elevii la un banchet la Cabana Voina ( Argeș, pe Valea râului Târgului) și Orange ioc semnal, iar Digi avea antenă chiar în fata cabanei și foarte mulți turiști erau destul de nervoși. Deci alții pot, iar Orange, nu!

cocolosh
Senior certificat
Așa e, am găsit semnal pe Digi unde Orange nu avea.

Pololica
Senior certificat
Niciun operator nu are acoperire 100%. În 9X% din cazuri, operatorii au acoperire toți în același loc, iar în cazuri puține sunt lipsă într-un loc și sunt prezenți ceilalți. Acum, în câte locuri au ceilalți semnal (utilizabil) și Orange este mai bun? Răspunsul va depinde de fiecare.

cocolosh
Senior certificat
Evident că toți operatorii au probleme cu semnalul în anumite zone. Depinde mult, cred, de numărul de abonați din zona respectivă (nu sunt sigur dar bănuiesc asta).

Pololica
Senior certificat
Pe partea aia știu ca Vodafone e mai bun decât restul, asa cum Orange e mai bun pe partea Moldovei (în special ca număr de abonați). Pe unde am mers, doar la Cascada Beusnita Digi era singurul cu semnal, în restul ocaziilor, Orange a avut măcar 2G și punctual abia era semnal (oarecum semnal împărțit între Orange, Vodafone și Telekom).