anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

5g nefunctional pe iPhone 14 Pro Max iOS 17

Daniesy
Junior entuziast

Buna,

De vreo luna 5g-ul nu mai functioneaza deloc pe iPhone-ul meu. Pana acum mergea, din cand in cand, chiar daca 90% din timp telefonul era conectat la 4g. Am sunat de repetate ori la 300 dar am rezolvat nimic. Aveti vreo sugestie?

Am testat in mai multe zone din Cluj-Napoca, alaturi de prieteni cu telefoane mai slabe care prind 5g la viteza buna (peste 1gbps). Cand imi functiona mai demult si mie 5g-ul, mai mult de 400mbps n-am prins.

17 Răspunsuri 17

Daniesy
Junior entuziast

Mersi de sfaturi. Astăzi după ce am reinstalat sistemul de operare, a mers vreo 2 minute 5G. Am reușit și să fac un test de viteză și prindeam 1gps. Apoi a trecut înapoi la 4g și așa a rămas.

Chestia ciudată e ca am încercat cartela unui prieten si nici aceea nu a mers. Deci e problema de telefon / configurări / sistem de operare. Bine, ce-i drept, n-am ținut cartela foarte mult timp în telefonul meu ca avea nevoie de ea, dar important e ca și cu alta cartela, care merge 100% sigur pe altele telefoane, nu am reușit să mă conectez la 5G.

 

Am încercat tot ce se poate: 5G on/auto, resetare de setări de rețea și sistem de operare. Tind să cred ca e un bug.

Dap, asa pare. Vad ca Apple a lansat deja 17.0.2 pentru iPhone 15. Deci probabil ca au mai gasit bug-uri dupa lansare. Si eu sunt tot pe 17.0.1, dar iPhone 12, si momentan nu am unde sa testez 5G-ul pentru ca nu am asa ceva in zona. Ultima data era ok totusi. Deci, banuiesc ca sunt mai multi factori care contribuie la problema asta. 

Client Orange

Daniesy
Junior entuziast

Revin cu un update daca reușesc cumva să-l fac sa meargă. Maine trebuie sa vorbesc iar cu cei de la tehnic, poate au ceva soluție.