anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Punctele Orange Thank You reprezintă o momeală

satenu78
Junior entuziast
Ce poți face cu punctele Orange Thank You? Cumperi un telefon la preț "redus"? Aiurea! Prețurile telefoanelor sunt similare cu cele din UK sau alte țări europene cu economie puternică, iar telefoanele de la Orange sunt produse rudimentare. Eu mi-am trimis telefonul în service cu o problemă și l-am primit cu alta. Nu mai vorbim de faptul că trebuie să prelungești abonamentul de voce cu 24 de luni pentru a beneficia de un telefon ''subvenționat". Eu m-am hotărât să renunț în timp la toate serviciile orange și am cheltuit punctele pe produse din magazinul online. Am comandat un set tastatură+mouse care funcționează cu lag-uri, două mouse-uri din care am încercat numai unul și are aceeași problemă, o cască Bluetooth a cărei baterie nu ține nici o oră și un stick de memorie de 64 Gb pe care îmi este teamă să îl încerc. După facturi umflate, servicii prelungite pe 24 de luni fără acordul meu, reclamații la ANPC, recenzii negative șterse în mod obsesiv în Google Play, nu pot afirma decât că există o tentativă de a distruge această companie din interior. Altminteri nu se explică bătaia de joc față de clienți.
16 Răspunsuri 16

satenu78
Junior entuziast
MyWe4ther, PC-ul meu nu este slab. Setul tastatură+mouse mi-au făcut probleme la gaming. Cât despre prelungirea abonamentului TV fără acordul meu s-a anulat cu scuzele de rigoare. Eu înțeleg destul de bine limba maternă.

Viocat
Senior certificat
Daca vorbim da gaming aia e alta mancare de peste. Am dat si eu peste kituri care fara driverele si softu de la producator ziceai ca is petarde, dar cand faceai cum scrie "la carte" incepeau sa isi respecte prețul și faima. Oricum internetul ca pret ii foarte bun unde esti. Pe fir joci orice fara probleme. Si apropo puteau fi probleme cu lag daca nu aveai un net foarte rapid, jocul incerca sa ghiceasca ce miscari vei face si daca faceai o miscare in alta directie decat preconiza el atunci aparea lagu. Nu te mai retin