anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Puncte thank you aveau valoare triplu online, acuma numa dublu?!?

pzso21
Începător

Buna! Ultimele 3 telefoane am achizitionat online cu prelungire abonament pe 24 luni si fiecare data punctele thank you aveau valoare triplu. In fiecare luna verific cat valoreaza punctele mele si in luna apriline 2024 inca valorau 288 euro iar in luna mai numa 192... Sa schimbat ceva? De acuma ramane valoare dublu?

1 Soluţie acceptată‚

FLo1
#StarMember

@pzso21: Da, așa cum ai constatat, valoare punctelor TY la achiziția online a unui telefon cu prelungirea abonamentului pe 24 luni este dublă, nu triplă cum era până luna trecută.

Vizualizare soluţie în postul original

34 Răspunsuri 34

Tot ce spun este ca nu mi se pare corect ca mi s a scăzut din punctele acumulate online 0,3 pana luna trecut când aveam 1300 de puncte = 360 de euro și acum am 1300 puncte și 260 euro online !!! Începând de luna asta poate sa taxeze cu 0,2 nu ma deranjează ! Ma deranajeaza ptr ca a scăzut din ce acumulasem ! Nu am fost nici anunțat ca se schimba politica !! Și dacă s a schimbat sa înceapă de luna asta sa taxeze cu 0,2 punctul online nu de ce am avut in treccut !! 

Revin cu intrebarea: inainte de multiplicare (0.3 sau 0.2), cate puncte aveai inainte. Baza ar trebui sa fie aceeasi cand se face o simulare privind bonificatia (dublu sau triplu...).

https://www.orange.ro/orange-thank-you/

Din ce citesc, nu vad ca ar fi o obligatie oferirea acelor puncte.

aveam 1300 puncte pana sa schimbe punctul ! Online aveam 360 euro și acum tot 1320 adică 264 de euro 

Pana sa schimbe aveam 360 de euro acumulat online ! Au schimbat la 0,2 și mi au scăzut 100 de euro !! Dacă au schimbat ar trebui de luna asta sa taxeze la 0,2 !!! Nu pana sa schimbi !! 

Bun, punctele nu au disparut. Doar valoarea cu care se pot folosi online difera. Rugaminte, cand vrei sa achizitionezi un telefon, vezi daca ai ceva vouchere (ori valorice, ori procentuale) si vezi ce valoare se va scadea.

O sa văd luna viitoare ! Nu merge acum ! Dar nu e corect sa nu te anunțe ca se schimba politica și sa mi se ia din ce am acumulat pana in prezent …

adriandragut
Junior

Din ce in ce mai multe minusuri la orange si cu orange money din iulie de cand o sa preia definitiv alpha bank no sa se mai ofere puncte thank you eu deja am inchis cardul si astept sa se inchida contul, sa treca si perioada contractuala si toate cele 3 numere pe abonamnet de 10 ani o sa le portez la Vodafone.

Incerc sa gasesc o notificare oficiala conform careia din iulie nu se mai acorda punctele thank you pentru tranzactiile Orange Money.
Imi poti spune, te rog, unde ai gasit aceasta informatie? M-am uitat acum pe notificarile din aplicatie si pe mailul primit saptamana trecuta si nu apare.
Multumesc.

Ne mutam la digi toți !

Salut! 

E zvon sau oficial? Până acum nu am primit nimic în sensul ăsta. 

 Salut,

Din Iulie se schimba doar numele si metoda de contact, nu si beneficiile primite pana acum. Confirmat deja cu cei de la Orange Money.

Deci, cu toate ca decizia iti apartine, cred ca te-ai grabit un pic.

Client Orange

laurlau
Junior

mi se pare mie sau dispar produsele din magazin tocmai pentru a nu mai putea fi achizitionate cu punctele orange?

Salutare!

Cauti ceva anume? Perioada Mai-Septembrie cam este o perioada in care lansarile nu prea mai sunt in prim plan (Samsung lanseaza in februarie-martie, iar Apple in septembrie, si restul [Motorola, Xiaomi, etc] cam variaza in lansari).

airpods 2 pro 

Deci accesorii/conectabile.  Nu am urmarit insistent categoria si nu prea ma pot pronunta.