anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Xiaomi, poziția secundă în România cu 30% în T4 2023

Anonim
Neaplicabil

Xiaomi-LOGO-820x394.jpg

Xiaomi își consolidează poziția secundă la nivelul pieței românești, cu o cotă de 20% ca număr de unități la finalul perioadei octombrie-decembrie 2023, în creștere anuală cu 30%, potrivit celui mai recent raport al companiei de analiză a pieței de tehnologie Canalys.

Clasament vanzari Q4 2023 Romania

MCostel_0-1708619040795.jpeg

Recent, compania a prezentat, la nivel local, seria Redmi Note 13, ce include cinci noi dispozitive ce extind populara gamă: Redmi Note 13 Pro+ 5G, Redmi Note 13 Pro 5G, Redmi Note 13 Pro, Redmi Note 13 5G și Redmi Note 13.

Cu îmbunătățiri semnificative ale sistemului de camere, designului, afișajului și procesorului, seria Redmi Note 13 continuă să reducă diferența dintre smartphone-urile de nivel mediu și cele de top, oferind durabilitate de top, o experiență fantastică și o capacitate de imagistică impresionantă – toate, la prețuri rezonabile.

În plus, compania a anunțat că sunt disponibile în România și alte trei produse AIoT care vor atrage atenția prin design-ul și prețurile atractive: Redmi Watch 4, Redmi Buds 5 Pro și Redmi Buds 5.

Sursa:                                    mobile-news.ro

9 Răspunsuri 9

Vio73
#StarMember

Salutare!

Recunosc faptul că îmi plac telefoanele de la Xiaomi și, in ultimii ani, am luat numai de la ei. Am: mi 11 lite 5g, 2 Redmi note 11 pro plus, 12 T pro și 13 T pro în familie.

Mi se par cele mai bune variante in raportul calitate-preț, iar unele chestii, nu le are niciun mare brand ( Apple sau Samsung) . Și aici mă refer concret la încărcarea de 120 W.

În continuare o să cumpăr telefoane de la ei, dacă mențin gadgeturi de calitate la prețuri accesibile!

Oricum, sincer să fiu, mă așteptam să ocupe un astfel de loc, mai ales că știu destui apropiați de-ai mei și cunoscuți care au cumpărat telefoane de la acest brand!

Mulțumim!

Anonim
Neaplicabil

Personal apreciez și faptul că păstrează partea de infrared port prin care poți controla orice dispozitiv compatibil.

Da, e și ăsta un mare avantaj! 

delfinas
#StarMember & April's Problem Solver

Lenovo in Romania? Nu cunosc pe nimeni care sa aiba telefon Lenovo...

Salut,

 

Este vorba de Motorola, care are actionariat in spate Lenovo.

Anonim
Neaplicabil

Motorola e brand-ul celor de la Lenovo 

Anonim
Neaplicabil

Specificațiile sunt de top.

Diferența de preț între varianta China și cea Globală este un pic cam mare.

Varianta de China pare accesibila de văzut dacă vor permite deblocarea bootloader-ului in cazul hyperOS pentru a putea instala varianta globala.