anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Top 7 trucuri pentru editarea textelor pe Whatsapp

GeorgianaD
Moderator

Ți se întâmplă de multe ori, atunci când comunici pe Whatsapp, să vrei să evidențiezi o idee sau vrei să te asiguri că persoana căreia vrei să îi trimiți mesajul a înțeles esențialul și te întrebi cum poți face asta? Sau pur și simplu îți dorești mai multă ordine în idei și liste?
Iată câteva trucuri simple prin care îți poți formata textele din WhatsApp:

1. Liste ordonate cu ajutorul simbolurilor “ – “ și “ * ”

Pentru a crea o listă ordonată, cu marcatori de tip cerculeț, trebuie să inserăm simbolul “- “ (dash) sau “*” (asterisk) înainte de text și să lăsăm un spațiu după aceste simboluri.

2. Liste ordonate numeric: o astfel de listă se poate redacta foarte usor, trebuie doar să începi lista folosind cifra 1, urmată de simbolul punct, lași un spațiu și începi să scrii.

3. Evidențiază cuvintele cu bold: trucul este simplu, trebuie doar să încadrezi cuvintele sau frazele dorite între asteriscuri (*exemplu*).

4. Scrie cuvintele cu italic: aici te ajută simbolul '_' pe care trebuie să îl folosești înainte și după cuvintele pe care vrei să le scrii înclinat (_exemplu_).

5. Opțiunea de a tăia textul cu o linie (strikethrough): Tot ce trebuie să faci este să încadrezi cuvintele sau porțiunile de text între simbolul tilde '~' (~exemplu~).

6. Evidentiaza o propoziție: simbolul “>” scris înaintea unei propoziții te va ajuta să o deosebești de restul textului, deoarece aceasta o să îți apară într-o casetă, marcată cu o linie.

7. Scrie texte monospațiate: tot ce trebuie să faci este să introduci textul în interiorul a trei backticks (```exemplu```).

GeorgianaD_0-1715936846456.jpeg

 

GeorgianaD_1-1715936846458.jpg

2.jpg

 

Aceste trucuri WhatsApp sunt disponibile nu doar în conversațiile de grup, ci și în conversațiile individuale. Cu toate acestea, aplicația nu oferă încă posibilitatea de a sublinia anumite porțiuni de text.

Dacă te gândești că scrierea pe WhatsApp devine tot mai complicată, având în vedere nevoia de a fi atenți la textul pe care dorim să-l scriem, iar acum și formatarea textelor, te asigurăm că lucrurile nu sunt atât de complicate pe cât par. Utilizarea metodei touch-and-hold poate salva timp și poate garanta că mesajul tău este ușor de citit de către ceilalți utilizatori. Pur și simplu trebuie să atingi și să ții apăsat textul introdus în câmpul de text, apoi să alegi opțiunea de formatare dorită.

1.jpg

 

 

 

 

Tu ce alte trucuri utilizezi? Ți se par utile acestea? 😎

3 Răspunsuri 3

delfinas
#StarMember

Bune ponturi, multumim, Georgiana!!!

Vio73
#StarMember & May's Problem Solver

Salutare!

Eu apăs pe cele 3 punctulețe din dreapta și editez. Sigur, am văzut că ai un timp limitat această funcție la dispoziție!

Mulțumim, Georgiana!

Interesant, am constatat ca nu folosesc niciodata aceasta functie, iar pana acum ceva vreme, nici nu stiam de ea.