anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

HBO Max devine Max

Anonim
Neaplicabil

Platforma de streaming video HBO Max devine Max, iar din 21 Mai avem parte de noi abonamente, inclusiv de cel cu reclamă​

1685011614274.jpegWarner Bros. Discovery a anunţat oficial că HBO Max devine Max în mai multe ţări europene, printre care şi România.  Schimbarea va avea loc din 21 mai.

Max vine cu o grafică nouă, cu conţinut îmbunătăţit (vor exista producţii HBO, Warner Bros., DC Universe, Discovery Channel, TLC, ID, HGTV, titluri pentru copii și chiar Eurosport) şi abonamente diferite.

În prezent HBO Max este disponibil sub forma a două abonamente standard:

 • cu plata lunară la 4.99 euro;
 • cu plata anuală la 39.90 euro.

Screenshot-2024-03-21-at-20-53-39-HBO-Max-Vezi-HBO-Warner-Bros.-DC-Cartoon-Network-si-altele.pngÎncepând cu 21 mai vor exista trei tipuri de abonamente astfel:

 Basic;

 • va include publicitate;
 • utilizatorii vor putea folosi 2 dispozitive simultan;
 • conţinutul va fi redat în format FullHD;

 Standard;

 • utilizatorii vor putea folosi 2 dispozitive simultan;
 • conţinutul va fi redat în format FullHD;
 • va permite descărcarea în format offline pentru până la 30 de titluri.

 Premium;

 • utilizatorii vor putea folosi 4 dispozitive simultan;
 • conţinutul va fi redat în format FullHD sau 4K;
 • sonorizare Dolby Atmos;
 • va permite descărcarea în format offline pentru până la 100 de titluri.

Va exista de asemenea şi o extraopţiune pentru sport, una care va oferi o acoperire a evenimentelor sportive importante, printre care turneele Grand Slam de tenis, Marile Tururi de ciclism, Cursa de 24 de ore de la Le Mans, transmisiunile Eurosport 1, Eurosport 2 și multe altele.

Din păcate nu avem informaţii legate de preţ, cert este că din 21 mai acestea vor fi diferite şi foarte probabil mărite în raport cu cele actuale.

Cât despre utilizatorii deja existenţi, aceştia îşi vor păstra profilurile actuale, preferinţele şi istoricul de vizionare. Rămâne de văzut unde vor fi încadraţi actualii utilizatori HBO Max prin extraopţiunile operatorilor tv, foarte probabil la abonamentul Standard.

Sursa articol: gadget.ro 

 

 

66 Răspunsuri 66

Vio73
#StarMember & May's Problem Solver

Din păcate, publicitatea excesivă și prețurile nu sunt o opțiune prea prietenoasă, indiferent de denumire.

Există alternative mai ieftine si nu sunt de neglijat!

 

Chiar sunt curios de alternativele mai ieftine 🙂 (inafara de viata de pirat ☠️)

Depinde care sunt asteptarile. O varianta ar fi Orange TV Go pentru inchirierea de filme. Este o baza de date, dar depinde de gusturi.

In pretul cerut, ar putea fi SkyShowtime, Filmbox Live, poate Amazon Prime. Dar, repet, depinde la ce se uita fiecare. Cum HBO are sub tutela si alte case de productie (doar sa mentionez Warner), cam greu sa faci fata daca vrei ceva de la ei (similar cu productiile Disney: la lansarea platformei, Netflix a cam ramas fara o parte din titluri).

Pololică
#StarMember

Taxa lunara și publicitate= no Love. Sunt curios ce vor oferi prin furnizorii de cablu. 

Trixen
#StarMember

Ramane de vazut ce se intampla cu pachetul meu, acesta fiind cumparat prin optiunea de HBO de la furnizorul de servicii telecom. Nu pot sa concep sa platesc abonament, dar sa vad si reclame. Iar daca mi se forteaza mana sa platesc mai mult, aleg sa inchid inca un abonament. 🙂
Am inchis Sky in urma cu o luna.

Anonim
Neaplicabil

Daca vor mari cu 1 euro nu va fi o problema.

Mă refer la abonamente fara reclame având în vedere că mai există și oferte promoționale.

BlackWolf
Senior certificat

Initiativa este buna si interesanta, dar abonamentele alea cam lasa de dorit, sunt cam aiurea, nu prea par a fi ce trebuie. O iau si astia pe urma Netflix...

Sa vedem acum si cu aplicatia daca va veni sub forma de update la cea veche cum ar fi normal sau vine ca aplicatie noua si trebuie irosit timp pentru a fi instalata iar pe toate dispozitivele si televizoarele...

Anonim
Neaplicabil

BlackWolf
Senior certificat

Asta este o veste buna, deci probabil toti care au HBO inclus de la furnizori vor primi pachetul premium. Este foarte bine...

Anonim
Neaplicabil

Super eu am serviciile de la furnizor deci primesc premium.

Luci_TLM
Cunoscător

Multumim pentru informatie. Dupa ce modificarile vor intra in vigoare, dupa 21 mai, fiecare dintre noi vom putea face teste activand un tip de abonament si vom putea decide daca pastram, facem upgrade, downgrade sau inchidem subscriptia la ei. Faza cu reclamele chiar la un abonament basic cu plata, e o idee total gresita din partea lor dar precum am spus, utilizatorul final poate decide ce si cum iar compania daca are manageri smart, isi reinventeaza ofertele tinand cont de ceea ce doreste abonatul cu adevarat. In caz contrar = customer + MAX = No love!

BlackWolf
Senior certificat

Update:

S-au cam schimbat planurile...

„Referitor la informațiile transmise public, revin cu o rectificare cu privire la clienţii DIGI existenți sau noi, care au activat/ activează extraopţiunile HBO sau MaxPak şi care folosesc HBO Max: Menționăm că abonații DIGI vor avea acces la Abonamentul Ad-Basic, cel care va include publicitate.”

Acum sa vedem ce vor oferi Orange si Vodafone...

https://gadget.ro/ce-se-intampla-din-21-mai-cu-abonatii-digi-care-au-activat-extraoptiunile-hbo-sau-...

Mulțumim pentru veștile "bune"

BlackWolf
Senior certificat

Cu placere! Din pacate nu sunt vesti bune, abonamentul ala este slab...

Ce zici, la fel va fi si la Orange si Vodafone?