anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Servicii terti 1255???

EmCookie
Începător

Îmi tot vine de câteva luni niște taxe de la servicii terti in valoare de 25€ în jur de 200 de lei degeaba. Nu m-am abonat nicăieri. Am fost la Orange și inteligenții de acolo, să nu le zic altfel, mai aveau puțin și îmi ziceau că m-am abonat la filme deocheate și nu recunosc. În fine, am văzut că mai sunt persoane care au pățit așa ceva. Eu m-am dezabonat de la un număr 1255 (la care n-am trimis niciodată mesaj), dar tot îmi vine de plată în continuare. Ce este de făcut? 

24 Răspunsuri 24

MCostel
Cunoscător

Da, exact. Pe cel care se termină în 993. 

Cel mai bine suni și ceri dezabonarea de la toate numerele la care te-ai abonat.

Ce text ar trebui să trimit să mă dezabonez la 1745 și 1752? Am mai găsit niște mesaje dubioase. 

arsradu
#StarMember

Salut,

Cum te-ai dezabonat mai exact? Mesajele veneau tot de la 1255? Ai un mesaj de genul asta ca exemplu?

Avem un topic similar, pentru acelasi numar, aici. Vezi daca te ajuta solutia de acolo.

Client Orange

La 1280 nu funcționează nimic, orice text aș trimite. La 1255, din ce observ, îmi scrie ceva. Imagini mai jos. Am tot căutat de săptămâni întregi o soluție aici și pe alte forumuri, dar nu știu la ce numere să mai dau mesaj și cu ce text. De altfel, toată chestiunea asta ar fi trebuit rezolvată de Orange, că e un scam infect și clar. Am verificat și dacă am vreun malware prin telefon, și nu am, că nu am dat niciodată mesaj la nici un număr scurt să mă abonez. 

Din cate vad din screen-urile tale (mersi), dezabonarea de la 1255 s-a efectuat cu succes.

Insa. Daca acel cost vine de la alt numar, trebuie aplicata metoda corespunzatoare pentru acel numar.

De-aia te intrebam daca avem cumva o sursa sau ceva. Pe factura iti scrie vreun numar de telefon sau ceva care sa ne indice care ar fi sursa?

Avand in vedere ca mesajele de la 1255 au rezultat in dezabonare...inseamna ca erai abonat. Cel putin asa ar fi logic. Acuma, nu stiu daca erai abonat DOAR la asta, sau si la alte numere. Asta presupun ca o sa poti vedea eventual in perioada urmatoare.

Dar daca ai cumva ceva informatii (SMS-uri primite, cu notificare cum ca ai fi fost abonat, sau taxat) acelea ar fi foarte utile ca sa vedem la ce serviciu/servicii esti abonat, si sa incercam sa te ajutam sa te dezabonezi.

Client Orange

Din păcate nu, nu scrie. Tocmai de asta am fost la Orange, m-am gândit că la ei în sistem poate apare, dar aparent nu. Nu știu cât de adevărat este. Eu am descarcat factura detaliată și nu arată decât "servicii terti" și 24€. Atât.

Și da, s-a dezabonat cu succes dar cum să fiu abonat dacă la numărul ăla sunt doar mesajele mele de dezabonare? E dovada clară că nu m-am abonat eu, că doar nu am 5 ani să mă abonez la jocuri. Trebuie să existe o soluție. 

Da. Stiu. Si te cred. 🙂 Problema e ca acea subscriere se poate face de exemplu si prin accesarea unui link (aparent comun), sau reclama la ceva, folosind reteaua operatorului. Se face asocierea cu numarul tau, si de aici si taxarea. Deci da, se poate sa nu fi trimis tu niciun SMS de abonare.

Eu speram doar sa fi primit poate o notificare prin SMS, cand te taxeaza, si in functie de asta, sa putem sa facem si dezabonarea. Altfel...e mai complicat sa-ti dai seama de unde te-ai abonat.

Si optiunile sunt multiple.

Uite aici cateva exemple. Toate taxate ca "servicii terti".
https://comunitate.orange.ro/t5/altele-orange-voce/servicii-terti-1252/m-p/90515#M6445

https://comunitate.orange.ro/t5/factur%C4%83/servicii-terti-facturate-1262member/m-p/133609#M4758

https://comunitate.orange.ro/t5/altele-orange-voce/servicii-terti-facturate-neidentificate/m-p/91994...

https://comunitate.orange.ro/t5/factur%C4%83/detalii-factura-ce-inseamna-7530-servicii-terti/m-p/893...

Vezi eventual ce se mai intampla in perioada urmatoare. Poate a fost 1255 si atat. Si sper sa nu te mai taxeze.

Client Orange

Mulțumesc mult! Am mai găsit și niște mesaje dubioase de la 1752, 1794, 1745. Dar nu scrie nimic de cum m-aș putea dezabona sau ce text să trimit. 

Ai o lista cu numere suprataxa aici și cu modalitatea de contact.

https://www.google.ro/url?sa=t&source=web&rct=j&opi=89978449&url=https://media.mobile.telekom.ro/ima... 

Vio73
#StarMember

Salutare!

În factura detaliată trebuie să îți apară de unde vin?

Și eu am avut zilele trecute neplăcuta surpriză să mă trezesc abonat la 1280 Moga. Am trimis sms Stop Wow la același număr, dar mi s-a confirmat de la Serviciul clienți că m-am dezabonat, pentru că nu scria nimic despre acest lucru.

Poți să pui o întrebare pe chat Djingo!

Baftă!