anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Facturi marite la pachetul de televiziune si internet

Mihoci08
Junior

Pachetul de televiziune si internet a crescut de la 56 lei la 71 și acum am primit factura iar mărită 118 ....Ce se intampla ???

22 Răspunsuri 22

Screenshot_20230110-123446_My Orange.jpg

Dc telefonie fixa ,,ca nu am asa cv

Acces ADSL este prin linia telefonica, la fel si echivalentul Orange Home Net 4G (se ofera un numar de fix pentru trafic. Este necesara o identificare la antena pentru consum).

Revin: arunca un ochi pe facturile trecute si vezi de unde vin diferentele. Verifica reducerile primite (si pe ce perioada sunt aplicabile). Preluarea Orange a fost ca atare (copy-paste) a contractelor Telekom de servicii fixe (plus mobile pentru cei care aveau pachete fix-mobil).

@Pololică: Eu mă refeream la acel ADSL cu sensul că dacă tot am cabluri prin casă prefer fibră, nu antichități. Atunci mai ok modem 4G, doar să fie în zona cu semnal. Cât privește problema abonamentelor.... o verificare în istorie va arăta niște reduceri care probabil nu mai sunt acoperite. 

arsradu
#StarMember & March's Problem Solver

Salut,

Ceea ce-ti recomand eu este un nou abonament, din portofoliul Orange, de preferat pe fibra (daca exista in zona ta).

Ai aici mai multe detalii.

De asemenea, poti verifica disponibilitatea serviciilor la adresa respectiva de aici.

Oricare ar fi rezultatul cautarii, iti recomand sa dai un telefon la 300 / 0374 300 300 pentru o noua oferta. Vei inchide abonamentul vechi, si vei face unul nou. Ca pret ar trebui sa fie mai ok decat ce ai acum, iar ca viteza de internet, ar trebui sa fie incomparabil mai bine. Ca sa nu mai zic ca nu vei mai avea nevoie de acel serviciu de telefonie fixa pe care il ai acum datorita internetul prin ADSL.

Iti doresc mult succes! Si sper sa reusesti sa primesti o oferta mai buna. Asta e solutia cea mai buna. Pastrarea abonamentului curent nu te avantajeaza din niciun punct de vedere (decat daca e absolut singura varianta disponibila).

Client Orange

Multumesc 

Aici discutam despre găsirea acului în carul cu fân. Bineînțeles, soluția recomandată oricarui abonat Orange cu textile ROZ este să schimbe textila: abonament nou din oferta curentă a Orange.

Monica1975
Începător

În luna decembrie am constatat ca patru din cinci abonamente la mobil au venit cu factura mărită, fără a fi înștiințat în prealabil. Am achitat factura și imediat am reziliat contractul cu ei. Din păcate doar la mobile pentru ca la TV și internet mai am ceva contract, cam un an.si  scap de ei definitiv.