anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Factura modificata mai mare

Alexandru89robe
Începător

S-a mai lovit cineva de încheierea unui contract telefonic pe o suma stabilită cu TVA cu tot inclus și pe factura sa vina modificata mai mare ?

7 Răspunsuri 7

Vio73
#StarMember & May's Problem Solver

Salutare!

Vezi să nu fi primit notificare de majorare. Dacă este cumva prima factură, trebuie să știi că aceasta vine mai mare, pentru că este cuprins în ea o lună și câteva zile. Te poți uita acolo la perioadele facturate și se explică destul de clar.

Vezi detalii aici:

https://www.orange.ro/help/de-ce-valoarea-facturii-este-mai-mare-luna-aceasta-11608

Sigur, mai pot fi și altele, pe care le vezi pe factura detaliată.

Dacă ai neclarități, poți să le trimiți o sesizare din secțiunea Contact:

https://www.orange.ro/contact/

Baftă! 

Luci_TLM
Cunoscător

Buna ,,Alexandru89robe". As dori sa detaliezi un pic situatia. Pana atunci pot doar sa-ti spun ca depinde si de ziua din acea luna calendaristica cand ti-a intrat activ contractul si abonamentul. Ca valoare se calculeaza cu regula de trei simpla in functie de data ta lunara de facturare alocata.

Costurile suplimentare la factura nu se aduna deodata, ci apar prin scapari de-a lungul lunii. Acele plati extra la factura sunt rezultatul unei luni in care ori nu ai acordat atentie planului de factura ori ti-au scapat mici detalii care, cumulate, au dus la cheltuieli aparent inexplicabile sau pentru intarzieri se aplica penalitati.

In cazul tau cu un contract nou, suna la relatii cu clientii si cere detaliile pentru noul sau noile abonamente.

Deci te asteptam cu detalii in cazul in care nu ai lamurit cu colegii de la Orange situatia ta. O zi frumoasa si multumim ca ai ales comunitatea orange.

Luci_TLM
Cunoscător

Mii de scuze nu stiu de ce nu mi-a aparut de la inceput si raspunsul oferit pentru tine din partea domnului ,,Vio73". Ideea e cum ti-a spus si domnia sa, daca e prima factura sunt facturate conform regulei amintite si de mine - zile in plus de servicii oferite. 

Anonim
Neaplicabil

Salut @Alexandru89robe 

Ne poți detalia situația prezentată de tine și dacă ai putea sa ne trimiți un screenshot cu factura. Desigur după ce acoperi (blurezi) datele cu caracter personal (numar telefon, nume etc)

RafaHelper
#StarMember

Salut @Alexandru89robe

Ai verificat factura detaliata pentru serviciile tale?

DanielaH
Moderator

Alexandru, te așteptăm să revii cu mai multe detalii. Este prima factură? 

Pololică
#StarMember

Salutare!

Variantele ar fi doua:

  • este prima factura emisa (pro rata din perioada acceptata pana la data facturii plus urmatoarea luna intreaga)
  • pe factura anterioara ai primit o notificare de majorare si ti-a scapat

Rugaminte: verifica factura si vezi in care din variante te afli. Eventual, vezi ce se mai factureaza in ea (poate ai avut ceva gratuit temporar si acum se tarifeaza).