anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Serviciul mesaje indisponibil la e-sim share!

Ciotro76
Începător

Recent am optat pentru serviciul e-sim share. Nu primesc mesaje pe telefonul secundar cu e-sim. Am încercat sa vorbesc cu un operator dar, nu am primit nici un răspuns. Operatorii locali din centrele comerciale habar nu au că la activare sim share pierzi redirecționarea mesajelor către telefonul secundar. Cel puțin aș fii știut dinainte. Chiar nu are nimeni nici un răspuns la această problemă? Va mulțumesc! 

6 Răspunsuri 6

Vio73
#StarMember

Salutare!

Din câte știu , nu poți primi mesaje pe ceas, din păcate. Ai și un topic aici

https://comunitate.orange.ro/t5/esim-%C8%99i-number-share/nu-primesc-sms-number-share-samsung-galaxy...

De asemenea, ai detalii și aici:

https://www.orange.ro/help/pe-ce-dispozitive-pot-folosi-serviciul-number-share-14988

Îmi pare rău! 

Jay
Campion certificat

Salut!

Momentan nu cred ca are rezolvare aceasta problema, din moment ce dispozitivele secundare nu primesc sms-uri ca masura de securitate. Era bine sa stii dinainte sa poti lua o hotarare stiind toate amanuntele, informatia este pe site-ul Orange, insa da, te astepti ca un angajat dintr-un magazin de profil sa stie totul despre ce vinde.

Ai fi renuntat la number share daca ai fi stiut?

FLo1
#StarMember & June's Problem Solver

Prin serviciul Number SHARE primirea mesajelor text (SMS) este posibilă doar pe dispozitivul principal. Este menționată atât pe pagina descriprivă a secțiunii ”Number Share” de pe site-ul ORANGE (https://www.orange.ro/help/pot-trimite-i-primi-mesaje-de-pe-ceasul-meu-10808 ), dar și în multe alte subiecte deschise aici în Comunitatea Orange unde se discută despre NumberShare. Detalii mai multe despre NumberShare poți regăsi aici: https://www.orange.ro/servicii/number-share/

Am citit și am înțeles că dispozitivele Android pot trimite mesaje SMS dar nu pot primi. Când trimit mesaj după telefonul secundar destinatarului îi apare alt număr de telefon. Și dacă îmi răspunde la acel număr prin SMS recepționez mesajul.  Probabil este numărul atribuit SIM-ului...🤔 Oare nu este posibilă redirecționarea mesajelor de la un nr. la altul? Atâta timp cât am 2 numere diferite pe 2 telefoane și primesc mesaje SMS pe amândouă? Întreb și eu! Vă mulțumesc pentru răspunsuri! 🙏

Vă mulțumesc pentru răspunsuri 

FLo1
#StarMember & June's Problem Solver

Nu cred că este posibil. Dar poți încerca.Presupunere proprie: Ar trebui ca la același număr de telefon să fie atribuite NU două serii de SIM cum se întâmplă de fapt ci o singură serie SIM, ceea ce ar putea crea un conflict. De aceea pe dispozitivul secundar ai un număr (să-l numesc virtual), funcțional, dar nu neapărat oficial. Bineînțeles, comunicarea trebuie să fie funcțională. Imaginează-ți un dispozitiv de măsurare la care ai două valori: de intrare și ieșire. Ambele trebuie să fie identice (ca valoare tranzitată), dar ca identificare fizică sunt distincte (pentru a ști de pe ce terminal provine). 

Jay
Campion certificat

Si eu am vrut sa fac asta la un moment dat, pentru ca îmi uitasem acasă telefonul principal, insa, nu știu dacă tehnologia nu a ajuns acolo încă, sau în ideea securității, se considera ca nu este in regula, dar  deocamdată doar apelurile se pot redirectiona.