anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Eroare activare Number Share

AndreiZota95
Junior

Buna seara,

Am achizitionat recent un ceas Samsung Watch Galaxy 6 Classic LTE si detin un Samsung S23 Ultra si nu reusesc de ceva zile sa activez serviciul Number Share. Am incercat toate posibilitatile:

- resetat ceasul si dezinstalat aplicatia MyOrange

- resetat setarile de retea

- instalat aplicatia Wearable din Samsung Store

- facut tichet la Serviciul Tehnic(niciun raspuns pana in prezent)

- nimeni din Orange cu care am discutat (call-center si Orange Shop) nu au idee de ce am aceasta eroare

De vineri seara si pana in prezent imi afiseaza acest mesaj (poza atasata). Rog comunitatea daca are o rezolvare la aceasta problema. Multumesc anticipat.

26 Răspunsuri 26

Înainte de acest abonament ce abonament ai avut?

Din cate tin minte, parca Fun 8

Mai aveai perioadă contractuală la el sau nu?

Te întreb pentru ca ai putea sa activezi de pe site o oferta mai puna si să plătești mai putin. Exista abonamentul FUN 20 cu 10 euro si are number share inclus in pret. Cu oferta aleasa de tine din aplicație ai plăti 15 euro pentru același beneficii. Cel de pe site este valabil doar in anumite condiții.

Contractul expira pe 19.01. In seara respectiva am si prelungit cu FUN 13. Ma duc maine intr-un orange Shop sa schimb abonamentul cu cel recomandat de tine. Stiu ca am 14 zile la dispozitie sa anulez actualul contract.

Nu poti face asta in Orange Shop, totul se face online. Cei din magazin nu te pot ajuta cu anulare sau migrare la o noua ofertă.

Da, ai 14 zile sa renunti la el, ori intri pe chat si ceri revenirea la vechiul abonament ori trimiți un mesaj scris din pagina de contact. Dupa ce se face revenirea la vechiul abonament poti tot de pe site sa faci comanda pentru cel menționat de mine. Ai in vedere ca acest proces o sa dureze si nu e de pe azi pe maine.

FLo1
#StarMember

Deși ar trebui să fie evident, cauza este fie că numărul nu este un abonament înregistrat pe persoană fizică și cu ”number share” inclus (activat), fie pe numărul tău nu este activat serviciul ”number share”. Pentru mai multe detalii despre activarea / funcționarea ”number share”, te rog să citești aici. Te așteptăm cu detalii.

Am urmat toti pasii de pe link-ul transmis de tine (de cel putin 5 ori) si MEREU imi apare aceeasi eroare.

Cum am menționat deja, serviciul ”number share” nu este activat. Urmare este eroarea returnată în procesul de asociere.

Vio73
#StarMember

Salutare!

După cum ți s-a spus, nu ai opțiune de Number share activă și aceasta costă 2 euro, neavând perioadă contractuală.

Detalii aici:

https://www.orange.ro/servicii/number-share/

Mergi la un magazin Orange și sper să rezolvi repede.

Baftă!

DanielaH
Moderator

Andrei, s-a rezolvat situația? Ai reușit să activezi serviciul Number Share?

Buna,

Nu. Astept sa ma sune cineva de la serviciul tehnic pentru a rezolva problema. Nu se poate activa Number Share din Orange Shop sau Call Center. Doar din aplicatia Weareable se pot face acesti pasi. Atata timp cat contul MyOrange nu functioneaza corespunzător, a intervenit serviciul tehnic.