anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Compatibilitate Huawei Watch 4 Pro cu Number Share

ManicUser
Junior

Va rog sa imi spuneti daca Huawei Watch 4 Pro este compatibil cu serviciul Number Share de la Orange.

Daca raspunsul este pozitiv, care este pretul lunar al acestui serviciu?

Mulțumesc!

1 Soluţie acceptată‚

arsradu
#StarMember

Salut,

Nu am testat, dar banuiesc ca daca Watch 3 este compatibil, la fel ar trebui sa fie si Watch 4 (cu conditia sa fie varianta cu LTE). Acuma, nu stiu ce telefon ai. Acolo mai pot aparea niste probleme de compatibilitate.

Cat despre pret, el este de 2 euro/luna.

Mai multe detalii aici.

Client Orange

Vizualizare soluţie în postul original

14 Răspunsuri 14

arsradu
#StarMember

Salut,

Nu am testat, dar banuiesc ca daca Watch 3 este compatibil, la fel ar trebui sa fie si Watch 4 (cu conditia sa fie varianta cu LTE). Acuma, nu stiu ce telefon ai. Acolo mai pot aparea niste probleme de compatibilitate.

Cat despre pret, el este de 2 euro/luna.

Mai multe detalii aici.

Client Orange

Salut. Am fost la Orange Cluj să-mi activeze number share pe watch 4 pro. Nu prea știau. După ce au făcut ceva au zis că se va activa. Nu merge nici acum.  Mă poți ajuta ? Mulțumesc 

ManicUser
Junior

Am un Huawei P30 Pro New Edition, deci pe partea de compatibilitate nu vor fi probleme sau cel puțin așa ar trebui să fie. Vom vedea, încă nu mi-a sosit ceasul. Mulțumesc pentru răspuns!

Am primit un răspuns oficial de la Orange. Sincer, mă îndoiesc că este un răspuns în cunoștință de cauză. Persoana care mi-a răspuns nu a întrebat la serviciul tehnic, ci mai degrabă s-a uitat pe site și mi-a citat de acolo.

ManicUser
Junior

Am sunat și la Serviciul Clienți 300 pentru a întreba la serviciul tehnic dacă Huawei Watch 4 Pro este compatibil cu Number Share, răspunsul a fost negativ.

Atât răspunsul oficial primit prin email, dar și răspunsul primit telefonic de la serviciul tehnic, dovedește o lipsă crasă de competență și informare, mai pe românește, bat câmpii, în loc să ofere informații corecte, ceea ce conduce inclusiv la pierderi financiare din partea Orange, pentru că dacă luam de bune informațiile primite, Orange pierdea 2 euro/lună.

Spun asta pentru că am fost într-un Orange Shop și să vezi minune, în 5 minute aveam activat serviciul Number Share pe al meu Huaei Watch 4 Pro.

Poate mai marii Orange văd cele scrise de mine și elimină nulitățile care oferă informații clienților.

In momentul in care citesti doar "documentatia" (care in cazul asta nu e actualizata), si pe baza ei, consideri ca nu are cum sa mearga, pentru ca nu e in lista-minune...asa se intampla.

Ma bucur ca ai rezolvat. 🙂

Client Orange

Salut @ManicUser

Cel mai probabil nu e trecut pe site ca si compatibil pentru ca nu a fost încă testat. Înainte de a publica si confirma ca un model este compatibil cu un serviciu, Orange face teste riguroase astfel încât sa confirme oficial ca acel serviciul este compatibil cu produsul, iar mai apoi este actualizat si site-ul.

La Orange momentan acest model se afla in precomanda, ulterior poate va fi menționat si acest model pe lista de compatibilitate Number Share.

Cel mai bine e ca ai confirmat tu ca este compatibil, mulțumim de contribuție!

Salut @RafaHelper 

Nici Huawei Watch 3 Pro nu apare ca fiind compatibil și cunoscătorii știu că este compatibil.

Să înțeleg că Huawei Watch 3 Pro este încă în acele teste riguroase?

Când mai scrii, te rog să o faci cu respect, nu spune povești. Era mai onest să recunoști că informațiile nu sunt actualizate.

Răspunsul oficial de la Huawei este că Huawei Watch 4 Pro este, conform testelor comune deja făcute în colaborare cu Orange, compatibil, atât cu Serviciul eSIM One Number, cât și cu Serviciul eSIM Standalone Number de la Orange.

Este rușinos să oferi informații mincinoase, dovedești lipsă de respect față de interlocutor.

Salut @ManicUser

Eu ti-am furnizat doar informații prezente pe site-ul Orange. Ce informație a fost mincinoasa?

Lipsa de respect este sa ma acuzi de ceva ce nu am făcut.

Ajuta-ma și pe mine că cei de la Orange Cluj habar nu au . Mersi

Trebuie sa ai cumva esim și pe telefon ? Eu am sim fizic. Am găsit ceva in Huawei health one number two devices insa se cere să scanez cod qr. Asta ar presupune să-mi instalez e sim și pe tel in locul celuia fizic ?

Salut @Ciprian74

Daca serviciul este activ pe numărul tau poți contacta Huawei pentru a te ajuta cu activarea acestuia pe smartwatch. 

Intra aici pentru a contacta Huawei Romania: https://consumer.huawei.com/ro/support/contact-us/

DanielaH
Moderator

Salut tuturor!

Am luat legătura cu colegii noștri care ne-au răspuns că da, ambele modele sunt compatibile cu serviciul Number Share.

De asemenea, am rugat colegii să reactualizieze informatiile de pe site.

Mulțumim pentru postare și înțelegere.

Eu aveam deja activat Number Share pe ceas, am vrut doar să dovedesc incompetența celor care oferă informatii oficiale, iar incompetența voastă produce prejudicii atât clientului, câti și celui care va angajat și vă oferă un salariu.