anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

TCL QLED 43C645, 108 cm

Deyu23
Explorator

Salut, 

Sper ca nu deranjez cu intrebarea mea...

Daca cineva detine acest model de TV, imi poate spune ce distanta este intre cele doua picioare ale TV-ului ? Eu momentan acasa am unul de 80cm diagonala (un Samsung LED din 2013) si as vrea sa achizitionez acest model.

Vreau sa stiu dimensiunea intre picioarele TV-ului, pentru a stii daca am masa destul de mare. 

Va multumesc !

1 Soluţie acceptată‚

Anonim
Neaplicabil
40 Răspunsuri 40

arsradu
#StarMember & March's Problem Solver

Pai...nu prea. Link-ul duce pe modelul 85C645. Ne trebuie 43C645.

Dar chiar si asa, chiar si selectand manual modelul de 43", 83 de cm lungimea un picior?! 83/18.6 cm? Niciodata n-au atat picioarele alea. :))) Deci nu prea cred. Nu stiu, 18.6 sa zicem ca ar fi poate deschizatura dintre bratele unui picior. Dar 83 de cm nu are niciun sens in contextul "Dimensiune suporti". Cineva a aruncat niste cifre intr-un tabel. Pentru mine, nu are sens.

Ca ar putea sa fie si distanta dintre un picior si celalalt, da, ar putea fi. Dar asta nu reiese din ce au scris ei pe site. :)) La fel de bine ar putea fi si distanta de la margine pana la unul dintre picioare. Sau distanta dintre doua bete de chibrit pe un camp de tenis. Poate fi orice, atata timp cat nu e ceea ce ar trebui sa fie.

Client Orange

Anonim
Neaplicabil

Conform imaginii astea sunt dimensiunile mie mi se par corect reprezentate.

Un suport are deschizătură cel puțin 180 mm.

arsradu
#StarMember & March's Problem Solver

Conform imaginii atasate de tine de pe site-ul pcgarage? Da, pare sa corespunda ceea ce scrie pe site-ul producatorului cu ceea ce afiseaza cei de la pcgarage. Dar uitandu-ma doar la informatiile de pe site-ul producatorului, acel 83cm x 18 cm trecut la "dimensiune suporti" are fix 0 sens. 

Orice obiect 3D trebui sa aiba 3 dimensiuni. Aici avem doar doua valori. Ce sa fie? Lungime x latime? Latime x inaltime? Lungime x inaltime?

Raspuns final: niciuna. Niciuna nu are sens. Deci, dupa cum spuneam, cineva a aruncat niste cifre intr-un tabel, sperand sa aiba sens.

Poza, daca informatiile de acolo sunt corecte, DA, are sens. Si luand in calcul toate la un loc, acel 839mm ar putea fi distanta dintre picioare. Eu ziceam doar de informatiile de pe pagina de mai sus a producatorului ca nu au niciun sens. In special in contextul "dimensiune suporti". Distanta DINTRE suporti, da. Poate. Dimensiunile efective ale suportilor/picioarelor, niciodata. :))

Client Orange

FLo1
#StarMember

Având în vedere că are 957mm lățime, ai undeva picioarele cam la 150mm (față de exterior), deci lungimea între picioarele TVului ar fi de 657mm. Regăsești unele detalii constructive aici.

Deyu23
Explorator

Salut, am gasit raspunsul, + mi-a confirmat cineva. 

Am atasat poza. 

Distanta intre picioare este : 838.2 mm

Link aici, pagina oficiala: https://www.tcl.com/ph/en/tvs/c645

Va multumesc pentru eforturi si pentru implicare !

Anonim
Neaplicabil

Ai ajuns la același rezultat cu dimensiunea imaginii prezentate de mine inițial.

 

BlackWolf
Senior certificat

Salut,

Uite, pe site-ul asta sunt absolut toate specificatiile si detaliile de care ai nevoie. Eu il consider cel mai bun site de genul asta pentru a afla orice fel de informatii despre TV-uri...

https://www.displayspecifications.com/en/model/cff132ce

Anonim
Neaplicabil

Nici un site nu va da valoarea exactă care poate avea o abatere +-.

Screenshot_2024-03-07-22-06-11-307_com.opera.browser-edit.jpg

Screenshot_2024-03-07-22-16-27-913_com.opera.browser-edit.jpg

BlackWolf
Senior certificat

Da, asa e, este doar orientativ. Eu inteleg din acele dimensiuni ca acei 836 mm sunt in medie, pe mijloc, gen intre gaurile pentru montarea picioarelor pentru TV. Chestia este ca in partea din fata distanta intre picioare este mai mare, iar in partea din spate este mai mica... Site-ul mi se pare destul de precis, de exemplu am verificat TV-urile mele si pe site este exact ce scrie si in specificatiile date de producator, de asta zic...

Ca un exemplu stupid, irelevant si total paralel cu subiectul topic-ulului, eu nu folosesc TV-uri cu picioare de genul asta, saltate, pentru ca mi se pare ca arata destul de aiurea si da o senzatie de ieftineala. Este doar parerea mea. Depinde de gusturile fiecaruia... Eu am doar TV-uri de genul asta:

https://www.displayspecifications.com/en/model/90dc2b54

Asta e TV-ul meu din sufragerie...

Anonim
Neaplicabil

Noi calculăm in funcție de datele oficiale și dimensiunile arătate prin intermediul pozelor.

O măsurătoare precisă și incontestabila se poate realiza fizic in magazin sau după achiziționarea tv-ului printr-o măsurătoare personala.

Dar chiar și atunci cârcotașii ar spune că depinde de calitatea instrumentelor de măsură și experiența celui care efectuează măsurătoarea (de aici și abaterea +-).

BlackWolf
Senior certificat

Corect, asa este. Aici producatorul e vinovat, el in specificatii ar trebui sa scrie clar distanta din fata, de la mijloc si din spate a picioarelor, pentru ca pentru multi conteaza treaba asta. Nu sa stai sa rascolesti tot internetul si sa gasesti doar niste distante aproximative si tot sa nu fii lamurit total...