anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Configurare sim router 5G Tp link NX510 V

Adrian89
Junior

De curand am avut abonamentul 4G si am decis sa trec pe cel de 5 G,observand ca este semnal in zona Arad (Sederhat).Am configurat router ul cu sim Tp link NX510 V care este compatibil cu reteaua 5G,am conectat 2 antene externe directionale,dar in meniul router ului doar reteaua de 4 G o arata,nicidecum 5G,semnalul este de 75 %,am bifat si optiunea de antene externe.Intrebarea este,ce se poate face pentru un latency mai mic si pentru a prinde semnal 5G.

Atasez poza cu locatia si testul de viteza pe Lan 1

Este vorba despre abonamentul internet 15 € nelimitat cu sim router.Multumesc

 

 

6 Răspunsuri 6

Vio73
#StarMember

Salutare!

Ai cerut activarea profilului 5g pentru abonamentul respectiv la Serviciul clienți?

De asemenea, trebuie să te asiguri că ai acoperire 5g în zona ta, nu doar pe harta de acoperire, ci în realitate. Verifica după activarea profilului la ei ( dacă nu ai făcut-o deja) și acoperirea 5g cu ajutorul altor dispozitive. Vezi dacă acele antene sunt ok, pentru că unele nu sunt de calitate și pot mai rău să încurce, decât să ajute.

În concluzie, ori suni la 300, ori le scrii din secțiunea Contact și ceri activarea profilului 5g pentru numărul respectiv, după care verifici din nou. Le poți scrie aici:

https://www.orange.ro/contact/

Sper să reușești!

Baftă!

Da ,am cerut activarea profilului 5G,este activa de cateva zile.In zona este semnal 5G,ca si antene folosesc cele 2 directionalecu 2 M de cablu.

Anonim
Neaplicabil

Ai dat 1800 Ron pe un router sim doar pt. că ai crezut că poți avea 5G...dar nu ai? 😳 

L am primit gratis la abonament,nu a dat nimeni 1.800 lei :)))

Anonim
Neaplicabil

Apropo de semnal https://www.cellmapper.net/map Nu cred în hărțile operatorilor de telefonie mobilă declarate de "ingineri și specialiști". 

Anonim
Neaplicabil

Alt dispozitiv 5g se conectează in zona ta.