anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

[Încheiat] “Spiriduș pentru o lună” - Iarna în Comunitate cu diversitate

NickyS
Community Manager
Community Manager

Salutare dragi membrii ai Comunității!

Sunteți pregătiți pentru concurs? 😊

Așa cum vă anunțam în postarea anterioară astăzi începem concursul „Iarna în Comunitate cu diversitate„ și cum am putea întâmpina sărbătorile de iarnă altfel decât în haine de spiriduș?

În acest topic, vă invităm să luați parte la o activitate amuzantă și creativă: scrierea unei povești în comun.

Pentru a face acest lucru, voi posta începutul unei povești, iar voi, cu imaginația voastră bogată, veți continua povestea prin răspuns la ultima postare pe acest subiect. Vom face asta timp de o lună, până pe 15 Ianuarie 2023 când povestea va trebui să ajungă la final.

Sper ca povestea noastră să aibă cât mai mulți autori și prin intermediul imaginației voastre să ne poarte prin locuri cât mai frumoase cu întâmplări haioase, pentru că la finalul concursului, o vom publica integral într-o postare dedicată.

Vă aștept răspunsurile cu nerăbdare!

Începutul poveștii:

Moș Desagă rămâne pentru o clipă în pridvorul casei sale. Duce încet pipa la gură și aruncă o privire încruntată la ecranul brăzdat de timp al telefonului mobil. Nochiță, căci așa își alinta moșul telefonul, arată ora 06:58. Trage aer în piept și apucă hotărât de mânerul scorojit al genții ce își făcuse culcuș la picioarele sale. “Haida, haida, că am zăbovit destul” zise el și ...

30 Răspunsuri 30

delfinas
#StarMember & April's Problem Solver

Nu mai erau lemne taiate suficiente, dar tocmai venisera forte proaspete. Putea sa aiba o discutie de la barbat la barbat cu fiul sau, in timp ce spargeau lemne. Dupa aceea, la gura sobei, va avea ce povesti nepotilor... pe unde a fost, ce a vazut si a trait in calatoria sa recenta. Si, poate, la anul va calatori din nou in alte zari...