anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

WhatsApp Introduce Functia De Transfer Bani in Brazilia

FaraUnID
Campion certificat

WhatsApp a introdus o noua functie care le va permite utilizatorilor din toata lumea sa transfere bani. Disponibilitatea serviciului va fi insa treptata, iar prima tara care primeste acces este Brazilia.

 

Anuntul a venit prin intermediul unei postari pe blogul companiei: https://blog.whatsapp.com/bringing-payments-to-whatsapp-f...

 

"Suntem incantati sa anuntam ca incepand de astazi introducem platile digitale prin intermediul WhatsApp in Brazilia. Utilizatorii vor putea trimite bani prin transferuri securizate si vor putea plati la diverse business-uri locale fara sa paraseasca fereastra de chat.

 

Aceasta functie va ajuta cele 10 milioane de business-uri mici care insufletesc comunitatile din Brazilia. Deja a devenit o traditie sa comunici cu o companie prin intermediul mesageriei. De acum insa, vei putea sa faci si plati din WhatsApp. Platile mai simple pot ajuta aceste afaceri sa creasca, oferindu-le noi oportunitati. In plus, vrem sa facem transferul de bani catre persoanele dragi mai simplu si mai sigur."

 

Cum functioneaza transferul de bani prin WhatsApp?

EI bine, aici avem un raspuns simplu. Cred ca multi stiti de faptul ca WhatsApp este detinut de Facebook. Asta inseamna ca platile se vor efectua prin intermediul Facebook Pay. Noul mecanism de plati a fost lansat anul trecut si s-a dovedit destul de eficient si sigur incat sa merite atentia utilizatorilor.

 

Sursa - https://zonait.ro/in-curand-vei-putea-transfera-bani-prin...

 

Personal nu voi utiliza asa ceva, din simplul fapt ca Facebook, adica entitatea care detine WhatsApp nu are prezenta oficiala in Romania, iar servicicul Facebook Pay nu este un serviciu agreat de catre BNR.

Plus ca in cazul unor incidente banii tai vor fi blocati in serverele Facebook, pana la solutionarea problemei.

6 Răspunsuri 6

Jay
Campion certificat
Mda.. cam riscant.. acum nu vor mai cauta oamenii, unii în telefoanele altora, dovezi de infidelitate, vor cauta sa facă transfer.. Plus ca ma întreb cât de sigur sa fie, daca nici discuțiile nu sunt?!...

FLo1
#StarMember
Adica dupa ce ca e "neam" cu FB-ul sa-mi mai las si "lovelele" sa circule libere prin comunitatea FB-ului? Eu raman reticent la asa ceva, mai ales cand sunt o multitudine de variante de transfer deja multi-testate.

mylly_71
Junior entuziast
nu e suta la suta sigura aceasta modlaitate de transfer bani. eu unul cel putin nu as incerca-o.

Razvan
#StarMember
Personal nu voi adera la acest serviciu suplimentar. Îmi este suficient, soluțiile actuale.

Anonim
Neaplicabil
Salut comunitate, - Pt. plăti internaționale, prefer și rămân la TRANSFERWISE. - Pt. plăti naționale, prefer și rămân la REVOLUT

FaraUnID
Campion certificat
Banca Centrală a Braziliei a suspendat plățile prin intermediul aplicației WhatsApp la doar o săptămână după lansare. Instituția a anunțat că a luat această decizie pentru a nu fi afectată competiția pe piața sistemelor de plăți, potrivit Bloomberg. În perioada în care plățile prin intermediul WhatsApp sunt suspendate, banca națională a statului sud-american va evalua care sunt riscurile pe care noul serviciu le presupune pentru indfrastructura națională de plăți și va verifica dacă aplicația deținută de Facebook respectă normele din domeniu. Sursa - https://www.go4it.ro/content/business/platile-prin-whatsapp-suspendate-in-brazilia-la-o-saptamana-dupa-lansare-19148899/