anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Motorola One Fusion+

FaraUnID
Campion certificat

Motorola One Fusion+ pare să fie răspunsul companiei la cerințele utilizatorilor de anul trecut care spuneau că își doresc un telefon „bun la toate”. Modelele One din 2019 se concentrau pe câte o funcție a camerei, în timp ce noul Motorola One Fusion+ vine cu totul într-un singur pachet. Acesta este un telefon mid-range bine echipat și cu software Android One „curat”.

 

Motorola prezintă acest model drept varianta mid-range care să completeze gama de dispozitive alături de seria Edge. Acesta beneficiază de multe dintre avantajele telefoanelor mai scumpe, însă oferă și câteva capabilități proprii. De altfel, acesta este și unul dintre telefoanele care se laudă cu o autonomie de 2 zile, iar hardware-ul pare să recomande acest lucru.

 

Totuși, Motorola pare să se concentreze în special pe cameră pentru acest model. Numele One Fusion+ sugerează că modulul de cameră încorporează avantajele tuturor modelelor precedente. Astfel, avem de a face cu o cameră cu patru senzori și patru lentile diferite.

 

SPECIFICATII

 

  • Display: 6,5”, FHD+ (2.340 x 1.080 pixeli), 19,5:9 , LCD
  • Procesor: Snapdragon 730 (octa-core)
  • RAM: 6 GB
  • Stocare: 128 GB
  • Cameră: 64 MP f/1.8 wide + 8 MP f/2.2 ultra-wide + 5 MP f/2.2 macro + 2 MP f/2.2 adâncime
  • Cameră frontală: 16 MP f/2.0, pop-up
  • Card: da, comun cu SIM2, maximum 1 TB
  • Conectivitate: 4G, Wi-Fi 5, Bluetooth 5, USB Type-C
  • Baterie: 5.000 mAh, încărcare rapidă la 15W TurboPower
  • Dimensiuni: 162,9 x 76,4 x 9,6 mm
  • Greutate: 210 g
  • Altele: dual-SIM, senzor de amprentă în ecran
  • Incluse în pachet: căști, husă de silicon, folie pe ecran, cablu de încărcare și adaptor de priză TurboPower

 

Compania se angajează să livreze cel puțin un update major, cât și actualizări de securitate pentru următorii câțiva ani. Telefonul include chiar și un buton „Google Assistant” dedicat.

 

În afară de aplicația de cameră, care este proprietară Motorola, majoritatea aplicațiilor implicite sunt cele de la Google. În aplicația de cameră găsim însă multe opțiuni interesante precum Night Vision, Auto Smile Cepture, HDR, Best Shot și chiar integrare cu Google Lens. Ba chiar și camera macro beneficiază de câteva moduri dedicate.

 

De asemenea, Motorola se laudă și cu Moto Actions, scurtăturile care permit pornirea anumitor funcții prin gesturi. Și chiar dacă unul dintre avantajele Motorola One Fusion+ este software-ul „curat” cu interfață Google, există și opțiuni de personalizare. Funcția My UX de pe modelele Edge este prezentă și pe acest model, oferind posibilitatea de personalizare amănunțită a elementelor grafice.

 

Singurul lucru care ține acest model în gama mid-range și nu mid-range premium este însă construcția din plastic.

Motorola One Fusion+ s-a lansat pe 8 iunie în Europa și alte câteva regiuni. Telefonul debutează mai întâi în Polonia, urmând să ajungă în următoarele câteva săptămâni și în alte țări din UE. Și România este pe listă, deci probabil că nu vom aștepta foarte mult până când vom vedea acest model în magazine.

 

Prețul lui Motorola One Fusion+ este însă interesant pentru ceea ce oferă: 299 euro. Acesta este însă prețul de pornire, însă istoria ne-a demonstrat că telefoanele rareori rămân la acesta pentru prea mult timp. Alături de o promoție sau o ofertă la operator, modelul Motorola One Fusion+ ar putea fi un best-buy pe segmentul mid-range în 2020.

 

Sursa - https://www.go4it.ro/content/telefoane-mobile/motorola-an...

 

Ca multi alti producatori, Motorola are o singura mare problema: Au cam ratat startul si tot ce scot ei pe piata ca fiind nou, dpv al specificatiilor, concurenta a scos de cel putin 1 an de zile.

 

Daca va ajunge si la noi la 299 euro, poate fi o varianta de luat in calcul, dar fiindca traim in Romania, am o vaga banuiala la noi pretul de pornire va fi 399 euro.

 

6 Răspunsuri 6

Jay
Campion certificat
Daca sunt atenti la cerintele utilizatorilor si le ofera ce cer, foarte bine si pentru ei.. Asta inseamna ca se vor si vinde.. Atat cat ma pricep eu, este in regula, ca si caracteristici.. poate nu vor sari calul, prea tare, cu pretul :) Imi place faptul ca ai in pachet tot ce-ti trebuie, nu mai este nevoie sa cauti.. pentru cineva care nu are neaparat o preferinta, in privinta firmei producatoare, cred ca este ok..

FaraUnID
Campion certificat
Problema este ca ceea ce ofera ei acum, concurenta a inceput sa ofere inca de anul trecut. Plus ca Motorola a cam intrat intr-un con de umbra in ultimii ani. Pe mine, nu ma atrag absolut deloc telefoanele lor. Atat mama cat si sora-mea detin Motorola si pentru mine sunt telefoane de duzina fara sa exceleze la unul din capitole. Poate un plus pentru Andorid-ul apropare stoc si fara alte balarii prin el. Dar, repet, daca vii de pe un telefon cu interfata customizata gen Huawei, Xiaomi, etc un telefon precum Motorola va parea extrem de spartan in momentul in care navighezi prin el.

Jay
Campion certificat
Cu siguranta sunt in urma, dar, unii utilizatori, care nu vin de la o categorie superioară, pot fi mulțumiți de caracteristici si de continut pachet.. Eu am avut un singur motorola acum mulți ani, ca si telefon de serviciu.. nu pot sa spun ca mi-a plăcut in mod special.. era cam rudimentar.. dar, si-a facut treaba.. Pentru părinți de exemplu, daca ar vrea sa schimbe telefoanele clasice, ar merge.. din ce-mi amintesc era destul de usor de umblat pe el..

Vio73
#StarMember
Cunosc persoane care aleg telefonul în funcție de brand, adică sunt fani. Dacă ii convine telefonul de la firma X, îl cumpără!

Anonim
Neaplicabil
Foarte interesant acest device. Procesor bun și Android curat. Dacă vine la aproximativ 300 euro, are șanse să se vândă bine, dacă faci abstracție de camera foto. Partea asta de mid-range este cea mai importantă pentru toți producătorii, majoritatea clienților preferă genul ăsta de smartphone-uri. Mulțumim de informații! 😉

FaraUnID
Campion certificat
@Vio73 Mergand pe firul logicii tale: Cum explici faptul ca persoanele care pe la inceputul lui 2000 se bateau cu pumnul in piept si racneau din toti plamanii "Nokia si restul lumii" astazi, aceleasi persoane detine fie Samsung fie Apple? Cam care ar fi motivul pentru care nu au ramas la "Nokia si restul lumii" ?