Întrebare fară răspuns

Internet Roaming Turcia nefunctional

Roamingul este nefunctional

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

@Ioana_20_20, bun venit în Comunitate!
Ne dai, te rog, mai multe detalii?
În ce țară ești? Ai abonament sau cartelă PrePay? De cât timp ești în roaming? Ai serviciul de roaming activ? Ce anume nu funcționează?

Rugaminte: ofera-ne mai multe detalii. La mine roamingul este 100% functional (am un coleg din firma la Ruse si nu are probleme).

Detaliaza-ne, te rog:

  • esti pe cartela sau abonament?
  • esti in roaming SEE sau in afara SEE?
  • ce folosesti tu (cartela sau aboanament) are activ roaming? Care din ele: World Wide (intreaga lume) sau doar SEE?

In functie de aceste raspunsuri, putem ofei solutii.

Unde anume este nefuncțional? Ești plecată de mai mult de 2 luni din țară?

Razvan
Razvan

Razvan

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Razvan

Sunt in Turcia acum, am abonament, roaming activ dar oferta de internet pentru care am optat nu functioneaza, nu am deloc internet. A trebuit sa cumpar chiar un modem deoarece telefonul meu este blocat in reteaua Orange si nu permita o cartele turceasca. In plus am incercat sa contactez un consultant orange la numerele de contact dar fara succes din cauza robotului….dezamagitor ce sa mai zic….fiind a 2-a oara cand se intampla asta….

Buna ziua, sunt in Turcia de 2 zile am roaming activat pe voce care functioneaza, probleme este internetul care este inexistent desi am activat World Wide si am primit si mesaj de confirmare. Am incercat sa contactez un consultant dar fara succes deoarece nu trec de robot…dezamagitor in final am achizitionat un modem mobil deoarece si telefonul este blocat in orange si nu functioneaza cu o alta cartela…. dezamagitor….

@Ioana_20_20, mulțumim pentru detalii.
Ai activat Data Roaming din telefon? Ai încercat să selectezi manual mai multe rețele partenere?

Da, am activat roamingul din telefon si da, am incecat sa selectez mai multe retele. Acum problema este rezolvata dar fara ajutorul Orange si mai mult ca sigur voi plati si extraoptiunea de world wide…

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!