Întrebare fară răspuns

In cat timp apare Rata 0 (plata cash la curier) ca achitata in MyOrange ?

Am luat un telefon acum cateva zile in rate (cost telefon 5000 lei, achitat 2500 la curier iar restul 2500 in rate pe 24 luni)
In contul meu Orange, Rata 0 platita la curier (2500 lei) apare inca neachitata - In cat timp se va actualiza statusul ?

Multumesc

hdsi
hdsi

hdsi

User level
Nivel
1
138 / 750
puncte
Custom field 2
hdsi
  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Depinde de cat de repede se sincronizeaza serverul orange cu cel al curierului. Poti incerca
"transmite-ne dovada de plată scanată sau fotografiată la adresa de e-mail plati@orange.ro; te rugăm să ne scrii şi codul de abonat sau numărul de telefon", mai multe detalii aici:
https://www.orange.ro/help/cum-confirm-efectuarea-unei-pl...

Salutare!

Depinde de la caz la caz, dar de regulă, cam toate tranzacțiile se procesează în 1-2 zile. Dacă vezi că nu se întâmplă nimic, poți trimite dovada achitării ratei.
Succes!

Teoretic, as zice in cateva zile (lucratoare). Dar depinde de procedurile interne ale fiecarei companii. Acum nu mai depinzi doar de Orange, ci si de firma de curierat. Deci...cum au zis si colegii mai sus, depinde.

Dar recomandarea mea ar fi sa fii cu ochii pe cont, pentru orice eventualitate, si sa mai arunci o privire pe saptamana viitoare.

arsradu
arsradu

arsradu

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
arsradu

Nu am trimis - mai astept. Eram mai mult curios decat ingrijorat. Bineinteles daca pana la final de saptamana viitoare nu apare rata ca achita, voi suna la 300

hdsi
hdsi

hdsi

User level
Nivel
1
138 / 750
puncte
Custom field 2
hdsi

@hdsi, s-a rezolvat situația cu afișarea în My Orange?

DanielaH
DanielaH

DanielaH

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Echipă
Custom field 2
DanielaH

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!