Întrebare fară răspuns

Recomandare - Samsung note 20 sau Samsung galaxy s21 ultra?

Buna seara, ma gandesc sa mi schimb telefonul si nu sunt decis, ce mi recomandati intre samsung note 20 si samsung galaxy s21 ultra?

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Leutzu_andrei, bun venit in Comunitate!!!
Studiind specificatiile lui Note 20 (simplu) si S21 Ultra, al doilea iese castigator.
S21 Ultra e model 2021, are procesor mai puternic, rezolutie mai mare. frecventa refresh de 120 Hz, mai multi RAM, mai multe standarde wifi, baterie mai generoasa si e bun pe partea foto, avand si un zoom performant.

Salutare!

Acum, depinde și ce așteptări ai tu de la aceste telefoane.
Găsești diverse comparații și pe internet, dar bineînțeles că S 21 Ultra ar fi mai avantajos la mai multe specificații.
De exemplu:

https://buhnici.ro/s20-ultra-vs-s21-ultra-vs-note-20-ultr...

sau aici:

https://m.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=10338&id...
Urmărește cu atenție pe acest ultim link specificațiile, pentru că GSM Arena este unul dintre cele mai importante site-uri specializate pentru a scoate in evidentă specificațiile gadgeturilor.
Succes!

Salut! E clar că dacă una dintre opțiuni se termina cu Ultra , va avea specificații mai bune. Vorba unui prieten, lite va rămâne lite, ultra rămâne ultra. :)

Salut Andrei. Aș alege S21 datorită specificațiilor de care dispune. Însă, evident, alegerea este la tine. Poți consulta de altfe, și alte păreri prin intermediul platformei YouTube de la experții din domeniu IT&Tech precum George Buhnici.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!