Întrebare cu răspuns(uri)

[Încheiat] Noua editie concurs Pinata Party Campania III !

Observ ca de la ora 14 a inceput noua editie a concursului Pinata. Sunt curioasa daca exista vreun algoritm care selecteaza dintre membrii care nu au reusit sa revendice vreun premiu in celelalte editii. :D Totusi nu vad scopul acumularii punctelor, daca la final se extrage aleator dintre participanti, dar necunoscute sunt caile concursului ^_^
Sa avem bafta!

@tenebree mulțumim pentru postare.

De astăzi, 7 decembrie, ora 14:00 a început noua campanie "Distracție în aplicație. Cu Pinata Party din My Orange câștigi premii cool".

 

Pentru că foarte mulți dintre voi ați propus tragere la sorți, colegii au venit cu modificări mecanismului. Astfel în aplicație aveți premiile Orange pe care le puteți revendica în funcție de punctele acumulate (20 GB, 100 minute internaționale, Net nelimitat, etc.) și adițional o tragere la sorți în data de 3 februarie 2022.

 

Dacă acumulați minim 1000 puncte alocate ca urmare a acțiunilor realizate în Pinata Party vă înscrieți în tragerea la sorți pentru următoarele premii:

  • 10 televizoare Samsung QLED 163 cm
  • 10 telefoane OPPO Reno6 Pro 5G Arctic Blue 256GB DS
  • 10 aspiratoare Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Cleaner

 

Aici regăsiți regulamentul: https://www.orange.ro/aplicatii/regulament-campanie-pinata-party/

 

Mult succes!

 

Câștigătorii sunt afișați aicihttps://www.orange.ro/aplicatii/regulament-campanie-pinat...

Ți-a fost de ajutor acest răspuns? (poți vota o singură dată)

Nu (15)

Da (68)

82%

68 membri au votat cu DA

15 membri au votat cu NU

82% utilizatori au considerat că acest răspuns este util

Alte răspunsuri

Pagina 2 din 4

Eu sper sa fie pe bune,daca NU,macar jjumatate la oamenii obisnuiti si jumatate la rude!!!!
Ha ha ha

Gabriel69
Gabriel69

Gabriel69

User level
Nivel
1
186 / 750
puncte
Custom field 2
Gabriel69

mai bine prin tragere la sorti

Giany74
Giany74

Giany74

User level
Nivel
1
112 / 750
puncte
Custom field 2
Giany74

Când am reușit și eu să acumulez ceva puncte la joc, ba s-a schimbat numărul de puncte necesar unui anumit premiu, ba niciodata nu am nimerit stoc disponibil, ca până la urmă să îmi expire punctele acumulate! Super joc!

@DCM, au fost resetate cand a inceput noua campanie. partea amuzanta este ca mi-am reincarcat cartela chiar in ziua respectiva, inainte de a fi resetate. daca eram inspirata sa mai intarzii cu reincarcarea, punctele ar fi fost contorizate in noua campanie :)) astfel nu voi ajunge niciodata la cele 1000 puncte necesare pentru incadrarea in tragerea la sorti :))

Azi am studiat un pic mai mult OPPO Reno6 Pro 5G Arctic Blue 256GB DS si este chiar un premiu pentru care se merita sa acumulezi 1000 puncte.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!