Întrebare fară răspuns

Internet 1000 Orange

Buna seara,
Am o întrebare poate cam prosteasca pentru unii. Am avut până acum câteva zile internet de la Digi și vreau să aleg varianta de la Orange fiberlink 1000. Am verificat pe site adresa și sunt în aria de acoperire, însă diferența o va face răspunsul la întrebarea de mai jos.
In momentul de fata am cablul de internet tras in casă până la router și este mascat prin plinta etc. Daca aleg varianta de la Orange, vor folosi același cablu pe care îl am tras de pe scara până în casă, sau este necesar sa-mi dea gaura pe lângă ușă și să-mi tragă un alt cablu până în casă?
Mulțumesc în avans pentru răspuns.

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Salut!
Nu știu dacă vor folosi același cablu ( mă cam îndoiesc de asta), dar fibra optică este subțire și cred câ o pot introduce pe aceeași gaură și prin plinta respectivă. Sincer, cred că poți să-l rogi pe tehnicianul respectiv să folosească aceeași fibră, dacă folosești și acum aceeași tehnologie, lucru care îi va ușura și lui munca. Sunt de regulă destul de înțelegători, dar numai să se și poată!
A nu se înțelege că ceea ce ți-am spus eu acum este răspuns dat de Orange, pentru că eu sunt doar un client, ca și dumneata.
Baftă!

Buna! In mod normal trebuie trasa alta fibra.Din practica stiu ca daca intrarea in casa nu e facila , tehnicianul respectiv poate pune un conector inainte de a intra in casa la care va conecta fibra de la noul operator ( si se pierd aprox 0,5 db din semnal).Am vazut practica aceasta si la DIgi , Orange ,Telekom .

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!