Întrebare fară răspuns

Nu-mi merge internetul prin router B311-221

Salutari, am un router cu sim model B311-221 de la Huawei, ideea e ca nu merge deloooc ma omoara, semnal la 75-80 si tot nu merge, ce pot sa i fac ca l am mutat peste tot, poate cineva sa mi recomande un router 4g+ sau o antena sau orice sa l fac sa mearga sa ma pot uita pe tiktok macar, abia m am mutat la tara si wi fi ul nu ajuta deloc. Multumesc

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Pagina 2 din 3

Vio, eu ziceam sa bage SIM-ul de la telefon in routerul nou, nu cel de la abonamentul de net in telefon. In router nu merge orice SIM, doar unul strict pt/cu serviciu de internet?

Merge simul de la telefon fără probleme in router.
Sau cel puțin așa ar trebui!
Cere totuși ajutor la 300, pentru că li se termină programul apoi.

Atunci poate fi o problemă cu el. Dar nu strică să pui o întrebare, poate ne scapă ceva. Mie mi-a mers din prima când am introdus simul în el.

Eu din ce stiu sim-urile pt telefon sunt diferite de cele pt modemuri, probabil de aceea nico nu merge. Cand pun sim ul pt modem din modemul vechi cel nou il citeste, apare semnalul, in home page ul de dupa conectare imi apare LTE orange, dar imi arata internetul ca fiind deconectat. Atasez imagine

Bănuiesc faptul că nu ai pin pe acel sim, pentru că trebuie dezactivat intr-un telefon.
Este foarte posibil să nu ți se dea acces de la ei, dacă nu ai routerul luat de la Orange. Abonamentul meu este mai vechi și poate de aia mi s-a permis să folosesc și alte modele, dar tot agreate de ei. Sigur, și al tău este in aceeași situație, dar cred că nu-ți dau ei acces.
Ai detalii aici cu o situație asemănătoare;

https://comunitate.orange.ro/questions/2554875-orange-apn-net-acces-internet-router-mikrotik

De aia ți-am zis că e bine să vorbești cu ei!

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!