anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Probleme internet cartela

Alecs888
Începător
Salutare
De ceva zile bune am o problema cu internetul,se tot intrerupe,nu este constant iar cand mut pe wifi totul este in regula,sunt pe cartela prepay.L-am reaprins,resetat retea si tot asa se misca,in jocuri se intrerupe din 10 in 10 secunde.
3 Răspunsuri 3

Vio73
#StarMember
Salutare! L-ai pus și în mod avion și tot așa face? Poți comuta și în 3g să vezi cum se comportă! Mă gândesc să nu fie slab semnalul 4g în zona ta și să aibă întreruperi. Îl lași pe 3g, apoi comuti din nou pe automat și vezi cum se comportă. Pot fi probleme de la rețea și atunci trebuie să anunți acest aspect la Serviciul clienți prin intermediul Chat Djingo, secțiunea Contact din My Orange sau la numărul de telefon unic 300. Poți, de asemenea, să întrebi și pe alți apropiați dacă au probleme cu semnalul și, eventual, dacă ai posibilitatea, mută și simul tău într-un alt telefon și vezi ce se întâmplă. Așa, poți vedea exact cum stă treaba! Succes!

Alecs888
Începător
Sunt din Constanta,se pare ca la 3g internetul este mai constant cand sunt intr-un joc iar cand vreau sa descarc ceva mut pe 4g ca sa am viteza mai mare de descarcare pentru moment,o sa cer si asistenta daca e. Multumesc frumos,zi frumoasa

Vio73
#StarMember
Cu plăcere! Trebuie să spui despre existența acestei probleme la Serviciul clienți, dar prin intermediul unei sesizări scrise, care să ajungă unde trebuie! Sper să se rezolve!