Întrebare fară răspuns

[Încheiat] Pinata Party Campania I - Ce rost are un concurs cu premii ,,epuizate” ?

Am o intrebare!
Ce rost are un concurs cu premii epuizate ?

Adica, care e scopul concursului ? Sa se vada inca odata proasta gestionare a echipei Orange ?

Santos
Santos

Santos

User level
Nivel
0
76 / 100
puncte
Custom field 2
Santos

Răspunsuri

Pagina 2 din 3

Cum am mai menționat, oricât de "aranjată" ar fi o tragere la sorți, tot e mai puțin blamată decât această loterie limitată și cu erori. Iar istoria Comunității stă dovadă la plângeri /topicuri pe astfel de subiecte.

Premiile sunt deja 'luate' e doar o păcăleală , am urmărit special astăzi la ora 14:00 fix au actualizat premiile, am incercat in prima secunda sa iau un incarcator, eroare, si in urmatoarea secunda stoc epuizat.
Poate ar fi indicata o reclamatie ... totusi; sunt multi useri care spun acelasi lucru.

iulymis
iulymis

iulymis

User level
Nivel
0
21 / 100
puncte
Custom field 2
iulymis

Confirm! Aceeasi situatie am patit si eu.

Santos
Santos

Santos

User level
Nivel
0
76 / 100
puncte
Custom field 2
Santos

Am zis că nu mai participă la concursuri, la care din start nu ai șanse. Participasem la un concurs (nu dau nume) și când am văzut lista castigatoriilor, erau concurenți cu 3 premii câștigate, adică 3 premii diferite. Am zis că a avut noroc omul dar lista era plină cu vreo 20 de concurenți care câștigaseră cate 3 premii. Le am scris pe pagina concursului, s-au sesizat și alții dar cam atât. Eram plin de nervi, cum naiba să ai așa bulan să câștigi 3 premii.
Am strâns puncte de un Purificator de aer, sper să am noroc...

Anonim
Anonim

Anonim

User level
Nivel
1
222 / 750
puncte
Custom field 2

Nici vorba de noroc. Aici, vorbim despre cu totul altceva. Mai exact, despre insusirea organizatorilor a tuturor premiilor :)

Deja atingem un alt nivel de nesimtire..

P.S. : bine.. mai arunca cu praf in ochi cu cate o boxa.

Santos
Santos

Santos

User level
Nivel
0
76 / 100
puncte
Custom field 2
Santos

Boxa premiu ... praf in ochi ... dar tot la angajat propriu. Eu oricum fac reclamatie. Sa vad daca apare lista de castigatori.

iulymis
iulymis

iulymis

User level
Nivel
0
21 / 100
puncte
Custom field 2
iulymis

Salut tuturor!
Ne pare rău pentru situațiile întâlnite și vă mulțumim mult pentru feedback. L-am trimis colegilor care se ocupă de această campanie și ne-au confirmat că lucrează la îmbunătățirea experienței utilizatorilor pentru situațiile semnalate. Acestea apar ca urmare a faptului că sunt foarte mulți utilizatori eligibili care accesează aplicația și revendică premiile în același timp.
Numărul săptămânal de premii este limitat, cum este menționat și în regulamentul campaniei, iar stocurile se epuizează foarte repede.
Vă asigurăm de buna credință în derularea campaniei și de faptul că livrarea către participanții care au revendicat premiile săptămânale are loc în conformitate cu prevederile regulamentului.
În perioada următoare colegii noștri au în vedere o ajustare a mecanismului campaniei cu scopul de a îmbunătăți experiența participanților. Vă vom anunța în timp util despre aceste modificări.
Vă mulțumim pentru înțelegere.

@MihaelaC
Mulțumim pt răspunsul standard Ctrl C , Ctrl V... același ca la https://comunitate.orange.ro/questions/2712123-pinata-par...

Anonim
Anonim

Anonim

User level
Nivel
1
222 / 750
puncte
Custom field 2

La aceeasi problema nu putea sa dea raspunsuri diferite,
Nu e vina ei, ci a celor care au "gandit" acest sistem de joc, MihaelaC si DanielaH sunt doar mesagerii, hai sa nu tragem in ele!

@delfinas mulțumim mult pentru intervenție.
@dorelut intenția nu a fost să supărăm pe cineva. Da, acest mesaj a fost postat de mine și DanielaH pe 4 dintre cele mai vizualizate topicuri pe subiectul Pinata Party. Și am făcut acest lucru pentru că majoritatea utilizatorilor (nu neapărat și membri în comunitate) care ajung în comunitate o fac din motoarele de căutare și dacă ajung pe unul dintre aceste topicuri să vadă răspunsul. În același timp sunt membri care nu au intervenit pe toate topicurile și ne dorim să informăm cât mai multe persoane de faptul că toate situațiile au fost trimise mai departe și colegii care se ocupă au în vedere ajustarea mecanismului campaniei.

Azi am intrat la ora 14.00 si 01 secundă. Premiile, cel putin la Tv Samsung, nu s-au actualizat. Ca la un "vinovat" le-am dat prezumția de "nevinovăție" dar am observat că e bătaie de joc. Nu mai particip la asemenea concursuri, de portat nu mă portez dar mă mulțumesc cu oferta de la abonament. Viva Pinata Party....!!!

Anonim
Anonim

Anonim

User level
Nivel
1
222 / 750
puncte
Custom field 2

Aceeasi problema o am si eu, este inadmisibil de 6 ori sa patesc acelasi lucru. La 14 fix eram in aplicatie, am apasat pe un premiu la nimereala, nici nu a contat ce si in secunda doi imi arata ca a aparut o eroare, apoi toate premiile epuizate. Toata treaba nu a durat mai mult de 5 secunde. Parerea mea este ca nici macar nu se acorda aceste premii, sunt manariile lor. Cea mai proasta organizare de concurs pe care am vazut-o vreodata.

Geolin
Geolin

Geolin

User level
Nivel
0
11 / 100
puncte
Custom field 2
Geolin

sincer, eu am trecut de faza aia in care nu sunt disponibile, am stat geana pe ceas cu refresh-ul in buza, am accesat butonul ia-ti premiul, fiind inca pe stoc, primesc mesaj de confirmare si faptul ca voi primi email cu detalii privind ridicarea premiului... de 8 zile nimic, chiar daca am facut si sesizare! saptamana asta same s**t, prind unul din premii la fel mesajul de confirmare... insa am ramas cu buza umflata, mai ceva decat botoxul Dragusancei!!! Nimeni nu raspunde de eroarea asta!

Si aici aceeasi situatie mizerabila. De la 13.52 la 14.17 am actualizat de mi-a iesit pe urechi. Nici-un premiu cu disponibilitate toate cu stoc epuizat.
Ori se intra cu clicker pe pagina voastra ori pur si simplu nu oferiti acele premii.

Au botii lor care revendica premiile instant pt persoanele selectate de Orange. De aia au si asa putine premii. Altfel daca voiau sa fie un concurs cinstit, puneau macar 30 buc pt fiecare premiu. (opinia mea)

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!