Întrebare fară răspuns

Semnal satelit slab doar ziua???

Semnal satelit slab doar ziua, noaptea merge perfect, stie cineva De ce ? Cei de la tehnic au zis ca a crescut salcamul din fata antenei si strica semnalul .. dar noaptea se apleaca salcamul ? Nu inteleg logica. Daca a mai intalnit cineva problema. Multumesc.

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Pagina 2 din 2

Ca prin minune , astazi cand am ajuns de la munca am pornit tv si merge. Copacul e la locul lui , antena e la locul ei .. nimeni nu a umblat la nimic .. cam cat se incompetenti sunt cei de la tehnic ? Daca semnalul si-a revenit de la sine ? Nivel semnal 75 cu calitate 92 … de o ora il monitorizez si totul e ok .. nu fluctueaza .. poate i s a facut copacului mila de mine si s a dat un pic la o parte .. ORANGE ROMANIA , voi vedeti ce aveti in ograda ?? Luati masuri ?

A venit o singura echipa de un om cu masina cu sigla de telekom :) , e singura data cand chem , la instalare a fost altcineva .

Din păcate nu e ograda Orange , e un serviciu externalizat ce aparține încă și Telekomului.
Bine ca merge acum, deși e cam ciudat ca si-a revenit odată cu schimbarea condițiilor meteo. Insist, vezi nu cumva ceva pe acolo sa se dilate de la căldura Soarelui și sa ii schimbe ușor poziția antenei.

Orange i-a trimis. Sunt la ei in ograda. Nu s-a schimbat nimic in conditiile Meteo. Vorbim de Judetul Ilfov , este aceasi vreme calda de 2-3 saptamani .. diseara se anunta ploaie, sunt curios daca va merge.

Atunci s-a repozitionat satelitul putin mai incolo, sa nu se mai impiedice de salcamul vecinului sau a trimis o unda laser si a taiat varful copacului. :)))

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!