Întrebare fară răspuns

[Încheiat] Concurs - Câștigă cu Orange TV Go și Disney Junior

Din seria "Da' concursuri cand mai faceti?" subcategoria Concurs Orange TV GO

 

Câștigă super premii cu Orange TV Go și Disney Junior

 

Urmărește canalul Disney Junior prin Orange TV Go, între 15 februarie și 5 martie, și poți câștiga prin tragere la sorți un aparat foto instant Fuji Instax Mini 11. În această perioadă, canalul va fi disponibil tuturor abonaților Orange.

 

În plus, din 22 februarie, nu rata cele mai noi episoade din serialul preferat al celor mici, „Blue”, de luni până vineri de la 18:30, și află ce jocuri mai inventează Blue și Bingo.

 

 

Cum poți accesa Orange TV Go:

 

  • Intră pe tvgo.orange.ro de pe un calculator sau în aplicația Orange TV Go pentru smartphone și tabletă, disponibilă în Play Store și App Store sau prin aplicația pentru smart TV, disponibilă în Samsung Apps pentru televizoarele cu sistem de operare Tizen
  • Intră în aplicație și înregistrează-te cu numărul tău de telefon Orange sau numele de utilizator și parola My Orange și ai acces gratuit la Disney Junior în perioada campaniei

 

Dacă nu ai deja un cont online Orange, îți poți crea unul aici https://sso.orange.ro/wp/oro/creare-cont

Traficul de date corespunzător accesării canalului Disney Junior va fi taxat în funcție de tariful standard corespunzător pachetului de date activat la furnizorul de internet folosit.

 

Regulamentul campaniei este disponibil in mod gratuit aici https://www.orange.ro/servicii-fixe/tv/orange-tv-go/concu...

 

Pagina campaniei - https://tvgo.orange.ro/concursuri/castigi-cu-tvgo-si-disn...

 

FaraUnID
FaraUnID

FaraUnID

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
FaraUnID

Niciun răspuns

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!