Întrebare fară răspuns

SMS telefon sau SMS Messenger

Buna ziua. Am următoarele probleme.
1. Ieri am comunicat prin sms normale cu o colega si ultimul sms trimis de mine a fost la ora 12 si dansa l-a primit la ora 22:30.
Nu înțeleg de ce? Cu toate ca nu e nicio problemă la telefoane si nici nu sunt activate alte minuni.
2. problema mi se intampla foarte des sa trimit sms la 2 persoane si cand trimit persoana respectiva nu il primeste daca eu nu am netul deschis, desi il trimit sms normal nu chat messenger.
Am sunat la orange nu m-a lamurit nimeni, nu e problemă de retea , nu e problemă de cartela , atunci care e cauza? Mentionez ca patesc doar cu 2 persoane una din ele are cartela prepay si alta vodafone.
Astept răspuns.
Multumesc.

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Pagina 2 din 2

Ideea este următoarea, daca eu ii trimit in timp ce ea are netul inchis nu le poate primi. Ramana in trimitere si da cand le trimit uneori daca are netul inchis imi scrie raport de livrare si daca avem netu deschis scrie raport in citire.
Unde mai exact sa fac un screenshot ca sa vedeti ce fel de aplicatie folosesc la telefon? Unde deschid mesajul sau unde?

Cat timp raman in trimitere? E exact ce-ti spuneam mai devreme. Incearca sa trimita mesajul ca chat, nu poate, pentru ca la celalalt capat nu are net, si sta degeaba. Dupa un timp, teoretic, ar trebui sa faca fallback pe text, dar posibil sa nu faca (de unde si bug-ul de care iti spuneam).
Daca niciuna dintre voi nu are net (sau e inchis), se trimit si se primesc mesajele corect? In cazul asta cel mai probabil vei avea doar raport de trimitere, nu si de citire, intrucat ala, din cate stiu eu, e un feature al chat-ului (si al aplicatiei). In mod normal, tu vei avea doar raport de trimitere. Dar asta deja e partea a doua. Hai sa vedem daca ii dam de cap problemei de trimitere (cand sta in trimitere). Aia mi se pare mai importanta.
Screenshot mie personal nu-mi trebuie. Poti eventual sa faci un screenshot cu setarile aplicatiei (daca exista). Sa vedem eventual daca putem dezactiva chat-ul si daca are vreun efect. Mie mi-e clar ce aplicatie folosesti. Din pacate n-o pot instala la mine sa-mi fac o idee pentru ca n-am Samsung. Si banuiesc ca asta e motivul pentru care nici tie nu-ti merge aplicatia de SMS de la Google.

Anonim
Anonim

Anonim

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2

Perfect. Atunci asta e problema. Solutia: fie astepti pana isi da seama aplicatia ca n-are cum sa trimita chat, si se hotaraste sa trimita text simplu, fie dezactivezi chat-ul din setarile aplicatiei (daca se poate). Alternativ, poti incerca o alta aplicatie de sms.

Anonim
Anonim

Anonim

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2

Eu nu am chatul deschis, ba mai mult la mine imi arata ca e trimis sau vb ta sta pana cauta cateodata , dar asta se intampla rar cand săracul cauta netu.
La dansa am observat ca daca e chatul deschis le poate primi in amebele variante si tot dans a observat ca cand isi activeweaza chatul sta deschis pentru cateva secunde, singur se închide.
Of ma depaseste nebunia asta.
Telefonul acesta il am de vreo 2 ani si nu am.avut probleme pana acum si nici dansa.
Imi schimb telefonul

Inseamna ca e un bug de aplicatie. Daca chat-ul e inchis, dar telefonul inca incearca sa trimita mesajul ca chat...e clar ca e o problema cu aplicatia. Motivul pentru care s-ar putea sa nu mai fi avut problema asta in trecut, este pentru ca probabil fie ai primit o noua versiune de Android intre timp (nu se manifesta problema in versiunea precedenta), fie o noua versiune a aplicatiei de SMS. Iar in versiunea veche, fie nu aveai deloc optiunea de chat, fie functiona in parametri normali. Poti incerca si sa dezinstalezi update-urile aplicatiei de SMS, sa ramana versiunea originala, si vezi daca functioneaza mai bine.

Daca vrei sa-ti schimbi telefonul, eu personal iti recomand altceva decat Samsung. Nu de alta, dar fiind softul similar, se poate sa dai de aceeasi problema.
Alternativ, poti sa astepti un update la aplicatia de SMS si sa speri ca va rezolva problema. Saaau, cum ziceam mai sus, sa iei o alta aplicatie de SMS. De exemplu Textra: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.textra

Anonim
Anonim

Anonim

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2

Destinatarul are chat activ și nu mai primește sms, dacă nu are netul activ, același lucru îl pățesc și eu, dar problema este la google, nu la operatorul de telefonie mobila.

Razvan
Razvan

Razvan

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Razvan

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!