Întrebare fară răspuns

Cadouri/ bonusuri inutile de la Orange

Salut, aduc in discutie o practica de care m-am mai lovit ca si abonat orange, respectiv cadourile/ bonusurile imbecile oferite de acestia. De ce primesc cadou 1,5 gb net respectiv 40 gb daca eu am INTERNET NELIMITAT? Acum ceva ani primeam minute cadou...dar aveam minute nelimitate in toate retelele. Tin sa precizez ca pana de curand plateam cam 1000 ron/ luna, vreo 670 ron abonamente..3 la numar, 2 le-am reziliat din cauza unor nemultumiri. Totusi sunt "client premium"... asta ma bucura nu trebuie sa astept 10 ani sa ascult o melodie stupida ca apoi sa aud ..."ne pare rau, astea sunt bonusurile oferite momentan".. pentru ca da..am sunat la 300, raspunsul fiind eternul..."ne pare rau, asta este!" Macar daca puteam sa fac la randul meu cadou acei gb de net, dar cadou/bonusul orange imi este complet inutil!
Sincer era mai bine daca nu primeam nimic decat un cadou oferit in bataie de joc. Multumesc Orange Romania pentru aceasta bataie de joc! Poate ar gi timpul sa mai si gandim ce oferim clientilor, poate va ganditi sa ne apreciati si sa oferiti si ceva util!

Cristi_44
Cristi_44

Cristi_44

User level
Nivel
0
12 / 100
puncte
Custom field 2
Cristi_44
  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Pagina 2 din 2

@rafa: Orange merge înainte cu astfel de abureli pentru că și al său competitor, Vodafone, cu ale sale cutii misterioase (a se înțelege mistery box) exact de astfel de premii îți umplea tolba: date mobile, minute naționale sau în rețea sub forma magnificelor vouchere pe care le puteai folosi la a te șterge în mod digital. De ce? Pentru că erau valabile cu o opțiune de minim 5euro activă pe cont... tipic și la ei. Personal mă lipsesc (cum am mai spus) de toate voucherele dacă sunt condiționate astfel.
Astfel de campanii sunt din ciclul ”îți dau fărâmituri cu mâna, dar numai după ce ți-am luat cu sacul”.

Dupa parerea mea in aceste cazuri Orange ar trebui sa ia in calcul bonusul de tip reducere. Ori o reducere (de tip voucher) in magazin sau in Orange Shop ori posibilitatea de reducere din suma facturii.

Firefly
Firefly

Firefly

User level
Nivel
3
2027 / 5000
puncte
Custom field 2
Firefly

Sunt total de acord cu tine si eu sunt client premium am 15 ani de fidelizare, dar bonusurile lor sunt de fapt tot ce am nelimitat. Mi-a placut mult o faza la ei cand am vrut sa renunț cu totul au zis ca imi da pe acel nr 1.5 euro ca am fost atatia ani clientul lor. Si ce sa vezi cand am renuntat nu-i puteam folosi si nici nu puteam sa sun ca nr meu nu era alocat. Super nu?

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!