Întrebare fară răspuns

Cand revine iphone 12 pro max in stoc?

Buna ziua

As vrea sa stiu cand revine stocul de iPhone 12 pro max, pentru ca la toti ceilalti furnizori a revenit doar la Orange nimic. In plus cam toti stiu cand vine urmatorul lot doar Orange "nu stim cand vine, mai dureaza, etc).
Nu se poate sa nu aveti o estimare de revenire stoc, pentru ca sunteti partener Apple, aveti ceva date.

Răspunsuri

Salut!
Mai mult decat ti s-a spus deja, nu au ce sa-ti spuna.. nu un termen fix.
Ai un topic in link, unde cu siguranta se va anunta, daca se va sti altceva.. sunt multe persoane care au facut comanda si asteapta ..
https://comunitate.orange.ro/questions/2519023-comanda-iphone-12-pro-max

Eu inteleg punctul de vedere al Orange, dar in acelasi timp sunt la curent si cum merg treburile si ce relatii exista intre Apple si diversi parteneri. Si acei parteneri au estimari de livrare, intotdeauna. Cine imi spune ca nu se poate nu il pot crede, pentru ca la cest nivel se cunosc destule detalii.
Dar ma rog, daca asa vor sa tina lumea in tensiune nu avem ce face. Stam si asteptam.

Salut! Ne-am dori sa iti spunem o data precisa, insa nu avem noutati in ceea ce priveste refacerea stocului pentru iPhone 12 pro max, din pacate.
Iti recomandam sa apesi butonul "anunta-ma cand revine" , astfel incat sa fii notifcat prin sms/e-mail in momentul in care va fi din nou disponbil pe site.

Si la pro e aceasi poveste... nu doar la pro max.
Eu am pus comanda in 11 dec in shop iulius cluj si nimic...:(

Ramo_3
Ramo_3

Ramo_3

User level
Nivel
1
286 / 750
puncte
Custom field 2
Ramo_3

La mine a fost mult mai misto: prin nov vine o tanti agent sa ma ajute cu prelungirea si ca se ocupa ea de toate!!!! Sigur ca da!!!
Dupa ce s-a vazut cu ctr semnat pauza de pranz !!!Nu a miscat nimic!!!
Prima data ca vezi Doamne e deja o precomanda facuta de mine si mai bine stam sa vina aia, ca daca o refacem se anuleaza - nimic mai fals, nu facusem nimic, nici macar nu a putut dovedi.
Dupa ca dureaza Domnule, nu stim nimic - daca nici Orange nu are informatii.....
Dupa ca ar fi niste Gold de 512 - zic gata, iau unul din alea, de unde si cum. Vine raspunsul - pai sa vedeti, ca de fapt mai apare cate unul neridicat, ca nu stiu stocul exact, ca habar nu am!!

Si am rezolvat super ok: am urmarit stocurile online si cand a aparut ca e stoc limitat am dat imediat comanda, cu ridicare din Store, cu plata acolo. Si in 6 zile am inchis problema.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!