Întrebare cu răspuns(uri)

Doresc sa trec de la Vodafone la Orange

portare vodafone la orange, fara telefon, fara tv, dar cu internet in roaming, abonamentul cel mai mic

Lambi
Lambi

Lambi

User level
Nivel
0
1 / 100
punct
Custom field 2
Lambi
  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Ți-a fost de ajutor acest răspuns? (poți vota o singură dată)

Nu (8)

Da (5)

38%

5 membri au votat cu DA

8 membri au votat cu NU

38% utilizatori au considerat că acest răspuns este util

Alte răspunsuri

Nu mă pot abține să nu răspund: Vrei sa alegi Orange in locul Vodafone si visezi la roaming? Având în vedere că mai mult de 62 de zile nu vei putea folosi incontinuu roamingul (până la 50% din 123 de zile) indiferent de rețeaua aleasă, judecă simplu: Vodafone iți oferă la mai putin de 10€ pentru 56 de zile, ceea ce Orange iti oferă pentru abia 30 de zile. Trăiască Orange!!!!

Buna @Lambi. Abonamentul cel mai mic de la Orange cu internet in roaming este FUN 10 si ai disponibil 4.80 Gb.
Daca ai nevoie de mai multi Gb in roaming poti opta pentru Fun 12 cu 5,76 Gb; Smart 15 cu 7,2 Gb .... Mai multe informatii ai in urmatorul link: https://www.orange.ro/abonamente/

Abonamentul Fun 10, la care poți obține o reducere de maxim 30% prin agenți de vânzare. Roaming în SEE, poate fi utilizat maxim 62 de zile, dacă consumul de resurse din țară este mai mare decât cel din țară, în caz contrar, îl poți folosi și câteva zile, după care ți se va tăia.

Razvan
Razvan

Razvan

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Razvan

Se pare ca nu o sa fie un abo ideal pentru roaming, dacă te va mulțumi va fi doar o scurta perioada. Ca sa nu ramai fără roaming încearcă pe lângă o cartela abo Orange și una Europeană. Crea ca o cartela de Franța Free.fr , Austria spusu.at sau Italia iliad recomandat sa încerci una în plus care sa te mulțumească. YOXO.ro care e Orange are la 39, lei 5,3GB roaming. Vodafone a avut de B Friday abo de 22e redus la 11e, aici ai 14,7GB roaming. La Free.fr din Franța ai la la 20euro 25GB roaming. Încearcă e recomandarea. Trăiască Orange și familia lui!

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!