anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

[Încheiat] Cu Orange PrePay ai distracție de milioane şi cadouri pentru toți

FaraUnID
Campion certificat

Câștigă unul dintre cele 10 milioane de cadouri surpriză puse în joc: opțiuni PrePay, bonusuri, opțiuni Orange TV Go, cartele SIM.

Nimerește cu bulgărele de zăpadă virtual cutiile cu surprize și câștigă unul dintre cele 10 milioane de cadouri: opțiuni PrePay, bonusuri de internet, minute și mesaje naționale și internaționale, opțiuni Orange TV Go, oferite clienților Orange PrePay sau cartele SIM Orange PrePay, oferite și clienților din alte rețele.

 

CUM POT JUCA?
1. Acceseaza micorsite-ul https://www.orange.ro/10m/joc/ si apasa "Start Joc"
2. Aruncă cu bulgărele de zapadă într-unul dintre cadouri, pentru a îl deschide.
3. Vezi ce ai câștigat și dacă este ce-ti dorești, completează datele tale în ecranul următor: numărul de telefon Orange/adresa de email, codul unic primit prin SMS, acceptarea Termenilor și Condiților Campaniei.
4. Dacă vrei să renunți la acest cadou și să deschizi altul, apasă butonul Joacă din nou. Poți deschide câte cadouri vrei, dar când îl descoperi pe cel dorit apasă butonul Vreau cadoul.
5. Bonusul primit se va aloca în maximum 48 de ore, însa în cele mai multe cazuri se va întâmpla în câteva minute.
6. În cazul în care cadoul deschis conține un SIM Orange PrePay, vei primi un voucher prin email, în baza căruia îți poți ridica SIM-ul din Orange shop.

 

CE CADOURI POTUI PRIMI?

  • bonusuri de net nelimitat valabil 30 de zile și poate fi folosit dacă ai în cont o opțiune activă de minimum 5 euro credit.
  • bonusuri a câte 100 GB valabil 100 de zile și poate fi folosit dacă ai în cont o opțiune activă de minimum 5 euro credit.
  • bonusuri a câte 60 GB valabil 60 de zile și poate fi folosit dacă ai în cont o opțiune activă de minimum 5 euro credit.
  • bonusuri a câte 1000 minute naționale valabil 100 de zile și poate fi folosit dacă ai în cont o opțiune activă de minimum 5 euro credit.
  • bonusuri a câte 100 minute naționale și internaționale valabil 30 de zile și poate fi folosit dacă ai în cont o opțiune activă de minimum 5 euro credit.
  • bonusuri a câte 50 minute și SMS, internaționale și naționale valabil 30 zile și poate fi folosit dacă ai în cont o opțiune activă de minimum 5 euro credit.
  • optiuni World HD Go în Orange TV Go valabil 30 de zile și poate fi folosit dacă ai în cont o opțiune activă de minimum 5 euro credit.
  • bonusuri a câte 1 GB valabil 7 zile și poate fi folosit dacă ai în cont o opțiune activă de minimum 1 euro credit.
  • bonusuri a câte 3 GB valabil 10 zile și poate fi folosit dacă ai în cont o opțiune activă de minimum 1 euro credit.
  • optiuni de 1 euro credit pentru numerele PrePay Orange care nu au credit sau optiuni active la momentul activării bonusului.
  • cartele SIM Orange PrePay

 

DURATA CAMPANIEI
Campania se va desfasura in perioada 25 noiembrie 2020 – 31 ianuarie 2021, pe pagina Campaniei http://www.orange.ro/10M in site-ul Orange, pe teritoriul Romaniei si este impartita in 3 etape, dupa cum urmeaza

  • Între 25 noiembrie – 14 decembrie 2020 vor fi disponibile 2.346.000 cadouri;
  • Între 15 decembrie 2020 – 05 ianuarie 2021 vor fi disponibile 5.705.000 cadouri;
  • Între 06 ianuarie – 31 ianuarie 2021 vor fi disponibile 1.949.000 cadouri;

 

TERMENI SI CONDITII
https://www.orange.ro/files/pdf/Termeni-si-Conditii-Cadou...

11 Răspunsuri 11

svetalex
Senior certificat
foarte drăguță și interactivă campania. cel mai probabil va fi promovată în următoarea perioadă

Neaplicabil
Ce-mi place mie că mai toate campaniile promoționale Orange le face pentru cartela prepay. Cei care plătesc lună de lună n-au nici un motiv să-i recompenseze cumva, ei sunt captivi în rețea...

FaraUnID
Campion certificat
@alterego Decat campanii in care sa-mi ofere 1 GB de internet valabil 7 zile sau optiuni de 1 euro credit valabile cu resurse exclusiv in retea si valabile 15 zile - si asta pe final de an 20-20 - prefer sa ma lipsesc. Am mai spus-o: Inteleg ideea de bonus / cadou si faptul ca (,) calul de dar nu se cauta la dinti, dar, in anul de gratie 20-20, sa oferi 1 GB de internet valabil 7 zile este ca si cum ai oferi 10 sau 15 minute gratuite valabile timp de 7 zile.

Neaplicabil
@FaraUnID, eu sunt pe abonament pentru că... PJ... soția e pe prepay... eu am 50GB net lunar care nu-mi ajung de când cu lucru de acasă, soția are 100 GB + 100 GB luna aceasta (nu știu cum va fi luna următoare). Și mai sunt și campanii de genul acesta... acum un an sau doi a fost acela în care s-au dat 100 de Huawei Mate 20 Pro și lista poate continua. De aia aștept să ajungă fibra optică și la mine în cartier așa cum așteaptă un adolescent să pupe o codană pentru prima oară (sau poate tinerii din ziua de azi nu mai trăiesc asemenea emoții).

FaraUnID
Campion certificat
Si eu am atat abonamente, dar persoana fizica, cat si prepay. Prin urmare cam stiu ce campanii sunt pe ambele platforme. Cat priveste concursurile in care se pun la bataie tot felul de gadget-uri premium...... in cei apropare 20 de ani de abonament nu am intanlit pe nimeni care sa fi castigat aceste premii demne de luat in calcul. Tin minte o campanie de acest gen organizata in urma cu ceva timp, iar in momentul in care a fost afisata lista castigatorilor, majoritatea erau din aceeasi comuna. Stiu ca la momentul respectiv s-a discutat inters atat pe site-urile de specialitate (Softpedia, MobileWave) cat si pe pagina de facebook Orange Romania despre acest subiect. In momentul in care rahatul lovise ventilatorul, Orange a retras acea lista a castigatorilor si au afisat alta. Din acel moment am inceput sa nu mai incredere in corectitudinea concursurilor organizate de reteaua numarul 1.

FLo1
#StarMember
Relaxati nivelul de adrenalina dragilor. Este doar inca o campanie de ”pacalici friday” in care pentru o ”bere” de 3 lei din alimentara tu ești ”ofertat” cu aceiași ”bere” dar la 6 lei (preț de restaurant), pentru care, ca și consolare, primești câteva ”alune” din partea casei. Daaa, chiar așa. Principiul? Clientul deși nu are nevoie de ”bere”, va savura ”alunele” pentru care preferă să plătească chiar și acea banală bere la preț dublu. MORALA: Găsiți un ”beneficiu” care să fie valabil fără o opțiune de minim 5 euro activă pe cont și eu retrag cele spuse mai sus. Nu e vorba despre 5 euro. Este vorba că nimic nu este ceea ce pare (adică gratis). Iar cei care consideră că prepay-ul e plin de avantaje, vă amintesc doar grămada de concursuri (de exemplu cele de ”smart tester”) din ultimile luni la care au participat doar cei cu abonament. Ca să nu mai vorbim despre bonificațiile via OM.

FaraUnID
Campion certificat
La smart tester sunt alesi de fiecare data aceeasi si aceeasi propagandasti. Din aceste considerente nu dau 2 lei vechi pe review-urile acestor persoane. Pentru mine parerea onesta a unui singur utilizator care a cumparat acel produs din banii lui, la pret intreg, si fara alte favoruri valoareaza mai mult decat toate review-urile scrise de blogarasii de serviciu inrolati in smart tester.

FLo1
#StarMember
@FaraUnID: Că tot spuneai de calitatea review-urilor marilor testeri, ia de aici un exemplu al ultimei campanii: https://comunitate.orange.ro/questions/2495780-smart-tester-testeaza-xiaomi-10t-lite-5g

FaraUnID
Campion certificat
"Camera este foarte buna pentru toti cei care vor o camera buna in buzunar" - Pentru ca din seria camera si pentru ca camera (cacofonie intentionata) buna in buzunar. Are cineva traducerea in romana la acest review?

marianmadalin32
Junior entuziast
Bai fratilor. Iarasi o alta "teapa" marca Orange ? Bonusurile acordate la acest concurs sunt doar asa, de ochii lumii ? Adica nu sunt gratis ? Trebuie sa platesc pentru ele ca sa le folosesc ? Sunt obligat ??? Pai cum vine asta ? Gratis, dar trebuie sa platesti ? Nu aveti corectitudine si transparenta. Si nu e prima oara, repet ! Faptul ca nu sunteti corecti reiese si din disponibilitatea concursului doar pentru Prepay, nu si pentru clientii de abonamente. Cu toate ca suntem un procent de clienti Prepay de 48% iar clienti abonamente de 52% . Deci eu nu pot folosi aceste bonusuri, aceste cadouri, gratuitati, decat daca, in mod obligat-fortat platesc o optiune ca sa le pot folosi. Haideti sa ii denuntam toti in masa la Parchet, Politie, ANPC. Si sa mergem cativa acolo dupa ce se termina pandemia asta. Nu este posibil asa ceva. Cand e ceva gratis, pai gratis sa fie, nu cautati sa pacaliti lumea, sa va atrageti vanzari.

FaraUnID
Campion certificat
Pai, nu ei, corporatistii au inventat si perfectionat notiunea de "trebuie sa platesti pentru a primi un cadou" ?!?!? In momentul in care corporatistii au venit in Romania, adica anii '90, noi eram in comuna primitiva. Prin urmare au aplicat reguli si tratamente de comuna primitiva. Si au ramas cu aceste principii si astazi, pe final de an 20-20. In alta ordine de idei..... Daca ne tot rostolim cu reteaua numarul 1 si camapnii de Black Fraier Day (ca mai nou day inseamna luna - probabil ar trebui rescrise dictionarele englez / roman prin modificarea traducerii day = zi in day = luna) toata luna, ce oferte au fost pe segmentul prepay: - Ceva extra bonusuri la reincarcare; - Extra bonus Orange Phone Credit; - Extra reduceri la achizitie telefon prin Orange Phone Credit; Evident ca nu. Daca inainte se ofereau ceva extra reduceri la unele modele de telefon cu 1GB RAM si 8GB ROM acum nici reducerile acelea nu mai exista. In schimb primesti nelimitat in retea timp de 2 saptamani, adica optiune de 1 euro credit sau 1 GB net valabil 7 zile.