Întrebare fară răspuns

Schimbarea cablului de la Telekom

Salut, am auzit de curand ca cei de la Orange au cumparat retelele fixe de la Telekom si am auzit ca pe la jumatatea anului viitor se va finaliza tranzitia, la mine in localitate este cablu vechi care la internet nu prind viteza mai mare de 2mbps, si sunt curios daca o sa schimbe cablurile si o sa puna fibra, multumesc!!!

SilviuS
SilviuS

SilviuS

User level
Nivel
0
79 / 100
puncte
Custom field 2
SilviuS
  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Anul viitor se va finaliza tranzactia abia, supusa unor reglementari, evident. Cat despre modernizarea din localitatea ta, totul depinde de planurile viitoare de dezvoltare din zona. O sa afli la momentul potrivit cine va aduce fibra optica si cand.

Ai si aici un subiect pe aceasta tema: https://comunitate.orange.ro/questions/2507827-oficial-orange-cumpara-divizia-fixa-telekom-romania

Depinde de concurența din zona ta, dacă nu vine Rds sau Vodafone în zonă, schimbări rapide nu se vor întâmpla peste noapte.

Razvan
Razvan

Razvan

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Razvan

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!