Întrebare cu răspuns(uri)

Ofertele care vin de la numărul +40374747400

Salutare tuturor,

Feriți-vă de ofertele care vin de la numărul +40374747400
Am fost apelat de pe numărul +40374 747 400 pentru a mi se prezenta o ofertă Orange Love - internet prin fibră optică și televiziune prin cablu.

După ce-am trecut de verificarea disponibilității serviciilor Orange Love la adresă mi s-a comunicat oferta: 2 euro + TVA pentru Orange Love - internet prin fibră optică și televiziune prin cablu.

Cum de câteva luni adresa apare eligibilă în sistemul Orange dar pe teren situația e ușor diferită pentru că fibra optică s-a oprit undeva la 200 de metri port un dialog susținut cu cei de a Orange în această privință.

Am refuzat politicos oferta dar după încheierea apelului am sunat la servicii clienți 300 (pentru că la 0800400400 nu răspundea nimeni) pentru lămuriri. Și aici am avut surpriza să aflu că nu m-a sunat nimeni din partea Orange, că numărul de pe care am fost sunat pentru ofertare +40374747400 nu există în sistem și că cel mai probabil am fost ținta unui atac de tip phising.

Dacă apelez acel număr sunt redirecționat spre serviciul relații clienți 300 și acesta este complet funcțional. În plus am verificat pe site-ul http://www.portabilitate.ro și numărul aparține rețelei Orange dar nimeni de la Orange nu știe nimic de el.

Acum sper că a fost doar o glumă proastă și nu o să mă trezesc cu casa spartă... pentru că am divulgat, naiv fiind, adresa pentru verificarea acoperirii.

Anonim
Anonim

Anonim

User level
Nivel
3
2230 / 5000
puncte
Custom field 2
  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Salut, in urma verificarilor efectate am aflat ca numarul de telefon +40374747400 apartine unei centrale folosite de catre unul dintre partenerii nostri de telesales.
De asemenea, iti confirmam faptul ca nu a fost o tentativa de tip pishing.

Orange Assistant
Orange Assistant

Orange Assistant

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Echipă
Custom field 2
Orange Assistant

Ți-a fost de ajutor acest răspuns? (poți vota o singură dată)

Nu (2)

Da (12)

86%

12 membri au votat cu DA

2 membri au votat cu NU

86% utilizatori au considerat că acest răspuns este util

Alte răspunsuri

Pagina 2 din 2

Update!!! Cei de la Orange România sunt adevărați profesioniști, nu doar că au lămurit situația dar am fost sunat din nou pentru a discuta oferta și așa am aflat următoarele lucruri care poate vă sunt de folos: este o ofertă valabilă pentru toată lumea dar se termină mâine, 6 noiembrie 2020.

Cine nu se bucură deja de Orange Love și vrea oferta de 2 euro + TVA trebuie să se grăbească: verificați aici acoperirea la adresa voastră http://www.orang.ro/love/, completați formularul cu datele voastre și veți fi contactat în maxim 24 de ore. Cereți oferta de 2 euro + TVA, internet prin fibră la 480 Mbps și televiziune prin cablu cu 100 de canale.

Valabil doar pentru persoane fizice și clienții Orange!

Anonim
Anonim

Anonim

User level
Nivel
3
2230 / 5000
puncte
Custom field 2

E chiar foarte bună oferta! Eu plătesc mai mult pentru Love și nu m-am gândit niciodată că vor ajunge la prețuri așa de bune. Mulțumim și felicitări!

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!