Întrebare fară răspuns

Ma intereseaza reinoirea abonamentului

Prelungirea unui abonament pentru telefonul samsung s51 ma intereseaza petula.

Laura_10
Laura_10

Laura_10

User level
Nivel
0
1 / 100
punct
Custom field 2
Laura_10
  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

@Laura:Bun venit in Comuniltate. Ai incercat o simulare in magazinul Orange sa vezi ce conditii ti se par mai avantajoase pentru tine? Si probabil te refereai la A51, nu la "S51" care nu exista. https://www.orange.ro/magazin-online/telefoane/samsung-ga...

Revino in comunitate cu detalii si alte specificatii care conteaza pentru tine in alegerea abonamentului sau modelului de telefon, dar si a pretului, cu sau fara rate.

FLo1
FLo1

FLo1

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
FLo1

@Laura Buna,o alta varianta,te-ai gandit sa afli mai multe informatii de la serviciul Relatii clienti?Sa vorbesti cu cineva de la ei sau cum mai sugerea un alt coleg din comunitate sa te uiti pe situl lor si sa vezi ce anume e disponibil la tipul de abonament pe care il ai.E posibil ca modelul de telefon dorit de tine sa fie temporar indisponibil.De asemenea e acea optiune sa primesti o notificare cand tipul de telefon dorit redevine disponibil pe situl Orange Romania.Sper ca si ideile sugerate sa iti fie utile.

Bine ai venit în comunitate! Cam ce te-ar interesa la reînnoirea unui abonament? Resursele incluse, telefon?, funcție de ce îți dorești, îți putem oferi o recomandare, fiind un punct de plecare în negocierea ta cu ORO.

Razvan
Razvan

Razvan

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Razvan

Bun venit în Comunitate!
Poți vedea cum stă treaba atât în Magazinul online, făcând o simulare, dar și la Orange Shop sau la alte magazine fizice Orange, care îți pot oferi chiar oferte mai bune (unele dintre ele).
Poți accesa Magazinul online de aici, fiind logată în contul My Orange:
https://www.orange.ro/magazin-online/telefoane/samsung-ga...
În Magazinul online ai avantajul că punctele thank you valorează de 3 ori mai mult, iar în cursul zilei, când temperaturile sunt ridicate afară (vezi poza atașată), prețurile se reduc la unele produse, inclusiv la telefonul pe care ți-l dorești cu anumite procente, adică fix cu câte grade peste 15 sunt la momentul respectiv.
Poți cere și o ofertă personalizată la Serviciul Clienți, dacă ești în ultimele 3 luni contractuale (la 300, prin Chat Djingo, secțiunea Contact din My Orange, etc) și te vor suna ei.
Succes!

Vio73
Vio73

Vio73

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Vio73

A51 putin probabil anul acesta sa-l gasesti printe ofertele "fierbinti". Dar mai intai vezi exact ce iti doresti si cat esti dispusa sa dai, atat pe telefon cat si pe abonament (daca reinnoiesti abonamentul).

FLo1
FLo1

FLo1

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
FLo1

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!