Întrebare fară răspuns

Xiaomi Mi TV Master Series

Profitând de creșterea pieței televizoarelor inteligente, dar și de faptul că, în general, reușește să ofere clienților săi produse la prețuri mai mici față de restul competitorilor, Xiaomi a anunțat lansarea primului său Smart TV.

 

Experții explică faptul că acest nou Smart TV vine echipat cu un panou LG OLED 4K, care reușește să redea 98,5% din gama de culori folosită de către industria cinematografică.

 

 

Pe lângă capacitatea de a reda cu fidelitate o gamă largă de culori, Xiaomi își asigură fanii că acest Smart TV poate reda orice format standard HDR: Dolby Vision, HDR10+, HDR and HLG. Pe lângă acestea se adaugă și un port HDMI 2.1 și un sistem Dolby Atmos cu cinci canale.

 

Acest Smart TV se dovedește extrem de versatil, oferind o experiență superioară gamerilor prin rata de împrospătare variabilă și răspunsuri care au nevoie de doar o singură milisecundă. Xiaomi își prezintă ca fiind pregătit pentru următoarea generație de console.

 

În China prețul Masters Series este de aproximativ 1.800 de dolari, dar experții explică faptul că în restul lumii și mai ales în Statele Unite ale Americii prețul ar putea fi mai mare. Acest lucru este posibil datorită faptului că Xiaomi ține prețurile mai mici în țara natală și prin oferirea de conținut odată cu astfel de produse.

 

Acest model a fost pus la vânzare în China pentru un preț care atinge în jur de 1.800 de dolari.

 

Sursa - https://www.descopera.ro/lumea-digitala/19408595-xiaomi-v...

 

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Da... cam mult pentru bugetul unei familii :)

svetalex
svetalex

svetalex

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
svetalex

Si se vand precum painea calda, nu?!.. :)
Indiferent ce stie sa faca.. h__l no!!.. prea exagerate.. cand il compari cu LG, nu mai pare asa wow, dar, tot n-as da 1800 dolari..

Să fim serioși 31.000 eur este cam jumătate din prețul unui apartament cu 2 camere. Ce venituri ar trebui să ai să îți permiți un asemea televizor? Și oare ce l-ar face să merite atâția bani?
Dar presupun că atâta timp cât este cerere, va exista și ofertă

svetalex
svetalex

svetalex

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
svetalex

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!