Această întrebare nu a fost actualizată în ultimele 24 de luni, de aceea conținutul poate să nu mai fie de actualitate. Îți recomandăm să folosești funcția de căutare de mai sus pentru a obține un răspuns actualizat.

Întrebare fară răspuns

Lista modelelor LG care vor primi Velvet UI

LG vrea să lase trecutul în spate, odată cu lansarea unui nou smartphone high-end, la care pune accentul pe design, și a unei noi interfețe, Velvet UI.

Compania a anunțat că va oferi noul skin de Android de pe LG Velvet și pe modele mai vechi de smartphone-uri, transmite Phonearena.

 

Acesta este un lucru neobișnuit pentru marca din Coreea de Sud, care în trecut a neglijat telefoanele mai vechi. E posibil să fim martori la o schimbare în bine a LG, o companie care produce hardware foarte bun, dar care mai are multe lucruri de îmbunătățit pe partea software.

 

Velvet UI va fi oferit pe modele premium lansate începând cu anul 2018. Telefoanele care vor primi actualizarea, prima dată în Coreea de Sud, sunt: LG V50, LG V50S, LG V40, LG V35, LG G8 și LG G7.

 

Noua interfață vine, printre altele, cu noi culori, o bară de notificări modificată și setări pentru volum îmbunătățite.

Velvet UI a debutat pe smartphone-ul LG Velvet. Pe scurt, smartphone-ul include display OLED de 6,8” (rezoluție Full HD), chipset Qualcomm 765G cu modem 5G integrat, are 6 GB memorie RAM, capacitate de stocare internă de 128 GB și baterie cu capacitate de 4.300 mAh.

 

 

Telefonul are trei camere pe partea din spate – principală de 48 MP, ultrawide de 8 MP și depth de 5 MP – , aranjate în forma unei picături de apă care cade. Camera frontală, pentru selfie-uri, are senzor de 16 MP.

 

LG Velvet este listat în oferta Orange România https://www.orange.ro/magazin-online/telefoane/lg-velvet-... La liber, dispozitivul este oferit, în varianta Aurora Gray, la prețul de 3.188 de lei.

 

Sursa - https://www.go4it.ro/content/telefoane-mobile/lg-a-anunta...

Răspunsuri

La cumpărarea unui LG Velvet 5G 128GB Aurora Gray se primește boxă portabilă Ultimate Ears Boom 3 cu sunet captivant, bass puternic și rezistență la apă si la praf. Campania este valabilă până la 31 iulie în limita stocului disponibil.

Lg-ul face produse diverse, de calitate, la prețuri competitive. Este bine că aduce îmbunătățiri și la modelele mai vechi, dar noul model are cam tot ce-i trebuie unui gadget de top.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!