Această întrebare nu a fost actualizată în ultimele 24 de luni, de aceea conținutul poate să nu mai fie de actualitate. Îți recomandăm să folosești funcția de căutare de mai sus pentru a obține un răspuns actualizat.

Întrebare fară răspuns

As dori sa stiu cite sms pot trimite in alta retea?

Buna seara, am abonament nelimitat in reteaua orange,ca sa vorbesc cu iubitul meu din alta retea cite sms pot trimite?

Răspunsuri

Pagina 1 din 2

@Denisa: daca abonamentul tau la orange e de 5+ euro, atunci poti trimite Sms-uri linistita in alte retele. Sau altfel, trimite-i un SMS si daca ajunge la destinatar atunci inseamna ca poti. E mai simplu decat crezi.

Aproximativ 1000 de sms-uri, dar mai bine folosești whats app, sa nu ți se blocheze numărul automat, pentru trimiterea de sms-uri către o persoană din altă rețea, sistemul detectează automat.

Razvan
Razvan

Razvan

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Razvan

Denisa, revino si ne spune ce fel de abonament ai, pentru a te putea ajuta sa nu faci cost suplimentar. Sau nu ai abonament? Iti reincarci cartela?

Bun venit în Comunitate!
La abonamentele din ultimii ani, ai în general minute și sms-uri naționale nelimitate. Trebuie doar să ne spui însă cum se numește abonamentul. Găsești detalii și în contract sau în My Orange, la ,, Abonamente și optiuni''.

@Denisa, tu spui ca ai abonament nelimitat în rețea.. in afara rețelei, ca sa nu ai cost suplimentar poti trimite cate sms-uri iti spune ca ai naționale.

Eu ma gândesc ca e invers.. adica nelimitat național, presupune inclus și nelimitat în rețea..
Dar, nelimitat în rețea au toți, indiferent despre care operator este vorba, fiecare are nelimitat in reteaua lui..
Nu mai stiu acum, dacă mai sunt separate minutele de sms-uri.. adica sa aiba sms-uri national nelimitat și minute nu..

@Jay: la prepay ... da. La abonament optiunea de SMS e la pachet, adica si retea si national. Stii vreun abonament DOAR cu SMSuri in retea? Eu unul nu.

Daca e nelimitat in retea, nu ineamna ca e nelimitat si in alte retele, asa ca cel mai simplu e sa verifici cate SMS ai disponibile fie din My Orange, secțiunea consum și facturi - cronos, fie prin apel gratuit la numărul scurt 415

Vrajitoarea
Vrajitoarea

Vrajitoarea

User level
Nivel
3
3342 / 5000
puncte
Custom field 2
Vrajitoarea

@Flo, la momentul asta nu, dar, depinde cât de vechi este abonamentul și ce oferta a primit / ales când si-a făcut abonamentul sau când l-a prelungit ultima data..

Conform TCG, prin notiunea de NELIMITAT, Orange intelege cca 5000 de unitati lunar si trebuie sa exsite un echilibru intre apelurile primite si apelurile efectuate, precum si un echilibru intre apelurile in retea fata de cele in afara retelei.

Pentru cei care se pricep in contraziceri: numiti un abonament orange fara SMSuri nationale incluse, mai ales dupa "revolutia" abonamentelor din toamna 2019. Bineinteles, in final conteaza confirmarea operatorului sau abonatului, dar din datele de pana acum, inclusiv abonament fara minute nationale nu mai exista. Si tot n-am inteles: De ce nu se poate trimite un SMS de test? Eu sunt sigur ca ajunge la destinatar si nu va ramane la expeditor.

@FLo_1 Pana la aparitia abonamentelor Fun / Smart a existat abonamentul Standard denumit Orange Me Start 1 si care includea exclusiv resurse in retea fara acces roaming, la pretul de 5 euro / lunar.

@FaraUnID: sa dai 5€ pe ceva ce nu face mai mult de 2€??? Prost marketing. De aceea nici nu a optat cineva pt el.... din cele cunoscute in comunitate.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!