anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

[Încheiat] Cu Orange PrePay Bucuria Se Joacă La Dublu

FaraUnID
Campion certificat

În My Orange ai bonus 100 GB la activarea sau reîncărcarea cu o opțiune de minimum 5 €credit. În plus, dacă reîncarci cu minimum 5 euro credit sau opțiune din contul My Orange ai 10% credit înapoi.

 

Dacă activezi sau reîncarci cu o opțiune de minimum 5 euro credit la *100#, în magazinele sau la partenerii Orange sau prin orice altă metodă, vei primi 50 GB bonus.

 

Beneficiile acordate pot fi folosite doar în perioada de valabilitate a opțiunii pentru care s-au alocat, atât timp cât contul este în perioadă activă. După consumarea beneficiilor vei fi tarifat din credit.

 

Oferta este disponibilă în perioada 15 iunie 2020 – 16 septembrie 2020, cu posibilitate de prelungire. Opțiunile PrePay sunt valabile în perioada 9 aprilie 2019 – 16 septembrie 2020, cu posibilitate de prelungire.

 

CUM POTI PRIMI 10% CREDIT INAPOI?

 

Reîncarcă din My Orange până pe 10 august 2020 cu credit sau cu o opțiune de minimum 5 € credit, iar dacă numărul PrePay reîncărcat are o vechime de minimum 5 luni în rețea, primește înapoi 10% din valoarea reîncărcată, sub formă de euro credit.

Creditul acordat este valabil 90 zile și poate fi folosit pentru trafic de net național, apeluri, mesaje scrise sau pentru activare de opțiuni.

 

CE TREBUIE SA STII DESPRE BONUS?

 

Dacă activezi opțiunea din My Orange bonusul este dublu, astfel că vei primi 100 GB. Indiferent de metoda de activare, atât bonusul de 50 GB cat si cel de 100 GB se primesc automat la activarea unei opțiuni din oferta curentă, pentru clienții PrePay existenți. Bonusul de 50 GB se alocă automat și la activarea unei noi cartele SIM PrePay.

  • Bonusurile sunt valabile 300 de zile.
  • Bonusul se consumă după beneficiile incluse în opțiunile activate.

 

Sursa - https://www.orange.ro/prepay/

11 Răspunsuri 11

DanielaH
Moderator
Mulțumim pentru postare! În plus, clienţii care activează o cartelă începând cu data de 15 iunie se bucură de cea mai bună ofertă primind beneficiile opţiunii de 6 euro credit pentru doar 5 euro credit în primele 4 luni.

FLo1
#StarMember
Si la o incarcare de 10euro (pentru un necesar de roaming SEE) din MyOrange se poate face de pe numar de abonament (care inghite costul incarcarii pe factura) sau de pe numarul de prepay incarcat? Oricum, dublu sau standard... tot e mult pentru cat am nevoie (dar macar sa stiu) :) Iar acel 10% este credit pentru activare optiune sau este "phone credit"?

Jay
Campion certificat
Eu spun ca se poate face si cu plata pe factura, iar, cei 10% , hmm.. as zice credit pentru activare optiune.. :D Dar, eu n-am prea folosit prepay.. as putea sa ma insel..

FLo1
#StarMember
@Jay: nici eu n-am decat 8 luni pe Prepay, dupa alti 18 ani pe abonament. Asa ca intreb sa ma informez / Ca sa nu o "incasez" / Si sa spun ca nu am stiut / Cand incarcarea-am facut.

FaraUnID
Campion certificat
Eu reincarc lunar 2 numere prepay din My Orange (varianta web), cu plata inclusa in factura si la fiecare reincarcare am primit acele bonusuri alocate prin intermediul diferitelor campanii promotionale. Later Edit - Cei 10% credit inapoi sunt mai degraba marketing. Bonusul de 10% credit inapoi NU intra in categoria Orange Phone Credit.

FLo1
#StarMember
@FaraUnID: :)))))))))) "5eurocenti la 5 euro incarcati" parca nu e 10%.... Mie imi "miroase" a 1%... sau m-a lasat matematica? Oricum informatia tehnica a fost utila. Mersi mult. Ma gandeam ca daca incarc de pe abonament (ca sa nu fie nevoie de SMS-uri de confirmare a incarcarii), incarcarea PrePay-ului este considerata altfel.... adica aplicabila povestea doar daca e din MyOrange, dar cu prepay-ul selectat, nu cu abonamentul. Dar voi vedea.... peste 10 zile.

FaraUnID
Campion certificat
Ideea ramane ca acei 10% bani inapoi sunt doar de marketing si nu prea ai ce sa faci cu ei.

Salut! Primesti bonusul de 100 GB, daca activezi o optiune de minimum 5 euro din oferta curenta, autentificat in My Orange. Poti alege sa faci plata fie pe factura unui abonat, fie cu un card bancar. In plus, daca numarul PrePay are o vechime mai mare sau egala cu 121 de zile, la fiecare reincarcare de minimum 5 euro credit/optiune (din oferta curenta), din My Orange (fiind conectat in contul propriu si achitand cu un card bancar/pe factura unui abonat Orange), primesti inapoi 10% din contravaloarea reincarcarii, sub forma de credit -back, in balanta de euro credit a cartelei tale PrePay.

Miha_Z
#StarMember
Hai ca e bine. O campanie se termina si imediat incepe alta. Din cate observ si-a dat firma seama ca doar prin bonusuri si castiguri se tin clientii in retea. :))

Vio73
#StarMember
Foarte bună oferta și de data aceasta! Sper să o țină tot așa Orange!

Ascary
Campion certificat
Hai ca au inceput ofertele bune de vara 🙂