Întrebare fară răspuns

Sugestie implementare Orange What3Words - coordonate GPS în doar 3 cuvinte

exemplu: Orange Smart Shop Brașov - coordonate GPS

Varianta nerecomandată: longitudine/latitudine o groază de numere sau https://goo.gl/maps/WAFwnCpM47rU2Vx89 imposibil de reținut.
Varianta recomandată EN: subjects.genetics.fortunes sau https://w3w.co/subjects.genetics.fortunes
Variantă recomandată RO: poporul.probez.rumenit sau https://w3w.co/poporul.probez.rumenit

 

De ce doar 3 cuvinte? Pentru că se pot transmite verbal (offline), sunt ușor de reținut și oferă o precizie globală de exact 3x3 m.

 

De ce implementare la Orange România? Pentru că potențialul este enorm & poate salva viața oamenilor (comunicare coordonate verbal prin apel 112) și pentru că Orange poate da tonul la implementare în RO împreună cu SMURD & alte instituții guvernamentale. What3Words se poate integra și în toate procesele interne Orange pentru o comunicare verbală a coordonatelor GPS mai eficientă ;)


PS: în limba română unele coordonate (3 cuvinte) pot fi chiar haioase deci încă un motiv să zâmbim :)
https://what3words.com


Hai Orange, inovează & zâmbește!

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Mulțumim mult pentru informație și sugestie, un fel de 2 în 1. Trebuie să recunosc că nu știam ce este what3words, am intrat la ei pe site și am citit mai multe informații. Au un concept foarte interesant și util.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!