Întrebare fară răspuns

3 aplicații preferate pe mobil

Salut tuturor!

M-am gândit să pornim weekendul cu un joc. Ce ziceți?

Aștept răspunsul vostru la următoarea întrebare: "Dacă ar fi să păstrezi doar 3 aplicații pe telefon, care ar fi acelea și de ce?" (pe lângă aplicația de web browser)

 

Eu folosesc foarte multe aplicații și pentru mine este o adevărată provocare să aleg doar 3 :) Dar aș păstra WhatsApp ca sa pot vorbi cu cei dragi, Spotify pentru a asculta muzică și podcast-uri și Instagram pentru inspirație, pentru că îmi place să postez și să văd ce mai fac prietenii și pentru că mă ocup de câteva conturi pentru care postez conținut.

 

Voi ce aplicații ați păstra și de ce?

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Offff, foarte grea intrebare! Doar 3? :)
Aș alege Whatsapp-ul, pentru că trebuie să comunic în continuare, apoi aplicația de mobile banking, de care am devenit chiar dependentă, și ... ce greu e s-o aleg pe a treia ... cred că Flashscore, pentru că sportul e pasiunea mea și trebuie să fiu mereu la curent cu rezultatele și clasamentele.
Pot totuși 4? Și Waze-ul? :)

Greu doar 3.. pentru ca sunt necesare mai multe.. De exemplu, yahoo mail unde intra?..
Cred ca astea ar fi..
Whatsapp pentru școală și prieteni..
Messenger pentru facebook friends..
Mobile banking.. trebuie sa fiu cu ochii pe cei care râvnesc la banii altora ☺..

Facebook, fără îndoială, ca poate tine loc și de chat, YouTube iarăși este fără doar și poate un must have și bineînțeles Orange Money, ca vorba aia pt restul exista Mastercard, ma rog Visa.

Da! Foarte grea întrebare! :))
Aș păstra WhatsApp pentru conversații esențiale cu cei din familie și prieteni.
Aș păstra TuneIn pentru că sunt dependent de muzică și ascult foarte mult radiouri străine cu muzică excelentă.
A treia aplicație pe care aș păstra-o este YouTube, am o grămadă de abonamente la canale de high-tech fără de care mi-ar fi greu ;)

Și mie mi-e greu sa aleg... As păstra FB, sa văd, din postări că prietenii sunt bine, trăiesc, Instagram, pt că îmi place să fotografiez (dacă mi se permite un pic de reclamă, acolo sunt delfinas2005 :) ), sa postez și să mă inspir din imaginile altora și...hmmm, greu... aplicația de radio, pt că ascult mult când nu-s acasă.

Știu că sunt puțin mai altfel eu, dar aplicațiile care-mi plac și le folosesc destul de des, pentru confortul meu sunt:
Instagrame, Gree+ (aplicația aparatului de aer condiționat) și tp-link tapo (aplicația camerei de supraveghere pusă în casă pentru monitorizarea animăluțului de companie). Dar folosesc și alte aplicații destul de des și anume: WhatsApp, YouTube, Facebook. Am pus niste print screen-uri!

La mine nu e greu. Daca pe langa cele 3 aplicatii ati pus web browser-ul in paranteza e bine, ca acolo am acces la Comunitate. Si cum petrec ceva timp in Comunitate, as spune ca se afla prima in top.
Apoi urmeaza Facebook pentru discutii cu prietenii si pentru a vedea ce se mai posteaza, WhatsApp din cauza grupurilor din care fac parte alaturi de prieteni, colegi... si You Tube fiindca pot urmari diverse seriale, clipuri si muzica.

Instagram,TikTok si Whatsapp!

tomaciprian
tomaciprian

tomaciprian

User level
Nivel
2
1107 / 2000
puncte
Custom field 2
tomaciprian

Clar două aplicatii bancare,Orange Money si CEC Pay si Google Maps pentru supravietuire. Nu am cum sa pun aplicatii de socializare si divertisment inaintea aplicatiilor esentiale. Fereasca Al de Sus sa fim obligati sa folosim doar 3 aplicații. Pentru mine Note-le e asistentul meu personal,si secretara dar si calculatorul. Probabil ca daca as fi obligat doar la 3 aplicatii pe el as fi nevoit sa car laptopul după mine.Exclus 3 aplicatii. Minim 7 MihaelaC :)

Orange Money, Watthapp și Facebook. De ce? Orange Money mă ajută la cumpărături, plată utilități, facturi, etc, wathapp-ul la comunicare, iar Facebook la socializare.

Altele decat aplicatiile care vin din fabrica:

1. Suita de securitate
2. Suita Office
3. Aplicatia de control a automatizarilor

Whats app pentru comunicare, Waze pentru trafic și poliție și a treia, probabil Speedtest, că îmi place să testez rețeaua de telefonie mobilă :D

Interesant subiect, si raspunsuri foarte variate.
Ce as pastra eu? Aplicatia de la banca, pentru ca platesc totul online, aplicatia ce tine de office suite, pentru ca am nevoie sa citesc/scriu diverse documente si ultima aplicatie ar fi cea cu ajutorul careia platesc diverse, prin scanarea acelui cod QR.
Restul aplicatiilor, pot fi accesate si din browser, nefiind necesar sa ai o aplicatie.
Mihaela, bine ca e doar un exercitiu pe care l-am facut, pentru ca altfel cred ca 80% dintre noi am fi luat-o razna;))daca ar fi sa ne intoarcem acum la nokia 1100, la simplu, la apeluri si mesaje simple nu video sau multimedia.
Aceasta industrie s-a dezvoltat foarte mult si se dezvolta in continuare, si toate acestea cu un pret pe care il platim zilnic toti: dependenta!

Salutare, cred ca cea mai importanta pentru mine ramane comunicarea deci pe primul loc what’s up, al doilea il ocupa cu siguranta planning financiar, si urmatoarea ar fi emag la egalitate cu facebook, acestea ar fi alegerile mele cu aplicatiile folosite cel mai des.

Poate-s mai inapoiat / Dar am nevoie de Whatsapp / Suita OFFICE cred c-ar fi / Una de care nu m-as lipsi. /// Si sa mai zic de inca una? / De Calendar, ca uit intruna / Zile de nasteri, intalniri / Planficari plecari-sosiri. /// Pe restul eu le-am ignorat / Nu pentru ca le am in cap / Dar din browser le-accesez / Atunci cand le utilizez. /// Un e-banking, flashscore, mail / Plati de facturi e mai facil / Varianta browser mie-mi pare / Ca este mai cuprinzatoare.

Mă bucur că sunt atât de variate răspunsurile voastre și da, pentru mulți dintre noi este o provocare să alegem doar 3 aplicații :))
@Flo drăguță poezia, mulțumim!

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!