Această întrebare nu a fost actualizată în ultimele 24 de luni, de aceea conținutul poate să nu mai fie de actualitate. Îți recomandăm să folosești funcția de căutare de mai sus pentru a obține un răspuns actualizat.

Întrebare fară răspuns

Ajung 80 de GB pentru net fix ?

Buna ziua ! Vreau sa stiu daca 80 de gb ajung pentru o luna (fara costuri suplimentare ) internetului fix si cate lucruri poti face cu el. Mulțumesc anticipat

Turcu
Turcu

Turcu

User level
Nivel
0
11 / 100
puncte
Custom field 2
Turcu
  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Depinde acum si daca downloadezi mult, daca folosesti net-ul pentru diverse teste...
Daca esti "consumator normal" eu zic ca iti ajunge.
Daca ai abonamentul Home Net 4G, acesta are inclusa optiunea Cost Control si Happy Night. Cu optiunea Happy Night, sesiunile incepute si incheiate intre 00:00 si 7:00 nu consuma din traficul inclus in pachet.

Te poți raporta la cat consumi pe telefon. Dacă nu e cazul sa faci download sau să folosești YouTube -ul "serios" atunci cu siguranță va ajunge.

Ideea e că în medie folosesc 2 telefoane plus un laptop zilnic pentru YouTube și jocuri online , cam atât , iar pe YouTube doar pe un telefon stau ceva mai intens

Turcu
Turcu

Turcu

User level
Nivel
0
11 / 100
puncte
Custom field 2
Turcu

Salut Turcu si bine ai venit pe comunitate. Pentru cum utilizezi tu netul plus numarul deviceurilor clar nu o sa-ti ajunga 80GB ,asa ca sfatul meu ar fi sa te orientezi catre abonamentul cu 160 GB inclusi si eventual sa profiti si de ofertele care aduc trafic abonamentului tau,reincarcari, plăți etc. Optiunea Happy Night nu te ajuta pe tine fiindca vad ca nu vrei sa faci downloaduri ci mai mult streaming si navigare. Si fiindca vorbim de streaming ,fereste-te de rezoluțiile inalte fiindca pe telefon oricum nu faci diferenta. Un 720p este mai mult decat ai nevoie ba chiar un 480p ti-ar fi suficient.
Navigare plăcută si te asteptam cu vești...bune :)

Ascary
Ascary

Ascary

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Ascary

Asta spun și eu de ceva timp. Am varianta cu 160 GB și am fost nevoit să apelez la varianta cu netul prin fibră, pentru că nu-mi mai ajungea nici pe departe. Acum, depinde și ce așteptări ai la el. Dacă dorești să citești presa, să intri pe rețele de socializare, să mai intri din când în când pe youtube sau să asculți radio online, posibil să-ți ajungă. Dacă vrei să te uiți mai mult pe youtube la rezoluție full HD sau 4k, să descarci filme , să vizionezi filme online, e exclus să-ți ajungă. Pot spune că folosesc acest tip de internet de peste 10 ani. Sper că informațiile pe care ți le-am furnizat îți vor fi de folos. Cred că trebuie să-l iei măcar pe cel de 160 GB, dar și aceia sunt puțini!

Credeam că se schimbă oferta de astăzi, dar văd că s-a reprelungit până pe 2 iunie. Mi se pare foarte puțin trafic, repet, în condițiile actuale.

Vio camerele de supraveghere consuma trafic de rup. Doar un Google Nest in/outdoor ia cam vreo 200 GB pe luna,supraveghere nonstop. E clar ca un abonament 4G indiferent de operator nu este pentru un astfel de sistem,adica merge dar sa pornesti camerele doar sa te uiti live sau cateva ore pe zi/noapte,altfel nu.Chiar si daca setezi si rezolutia cea mai mica per camera si tot consuma substantial.

Ascary
Ascary

Ascary

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Ascary

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!