Această întrebare nu a fost actualizată în ultimele 24 de luni, de aceea conținutul poate să nu mai fie de actualitate. Îți recomandăm să folosești funcția de căutare de mai sus pentru a obține un răspuns actualizat.

Întrebare fară răspuns

Review-urile la propriile telefoane se pot scrie și pe comunitate sau doar in magazinul online?

Salut! Mă gândeam că review-urile noastre , a celor din comunitate , sunt mult mai personale decât cele scrise , editate și reeditate de blogger/vloggeri care practic din asta trăiesc și devin imparțiali când vine vorba de un telefon pe care nu îl folosesc de obicei.
Oare am putea scrie review-uri strict despre telefonul pe care îl utilizăm zi de zi , aici , pe comunitate , in postări diferite iar daca cineva vrea să își facă o părere sa poată să o afle de la noi?
Fiecare model cu o postare diferita.

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Nu vad vreun motiv pentru care nu am putea scrie. Din contra consider ca ar fi de ajutor pentru alti membri ai Comunitatii sa-si faca idei despre diverse modele de telefoane. Astfel in cazul in care vor dori sa-si achizitioneze un telefon, vor avea deja o parere creata despre el.

@Mădălin, sigur, te așteptăm cu review despre telefonul tău.
Dar folosește întâi bara de căutare și vezi dacă nu cumva mai există un subiect simlar. Daca există deja, poți adauga comentariile tale chiar acolo. Dacă nu, poți deschide un topic nou în categoria "Mobil", subcategoria "Telefoane și tablete", unde te rugăm să scrii în titlu review și modelul de telefon. În felul acesta va fi ușor de găsit pentru cei interesați de informații/ opinii despre device-ul respectiv.

Super...chiar voi face acest lucru multumesc...Oricum , cred că era mai bine să întreb un moderator sau sa citesc încă odată regulile comunității...însă mă credeți că era mai ușor așa?

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!