Întrebare cu răspuns(uri)

Operatorii au acceptat să furnizeze autorităților date despre locul unde se află utilizatorii

Vodafone, Telekom, Orange şi alţi cinci operatori de telefonie mobilă din Europa au acceptat să furnizeze autorităților europene date despre locul unde se află utilizatorii, în contextul pandemiei, potrivit Asociaţiei industriei de comunicaţii mobile GSMA (GSM Association), anunţă Reuters

Detalii pe:

https://www.economica.net/vodafone-telekom-orange-au-acceptat-sa-furnizeze-autorita-ilor-date-despre-locul-unde-se-afla-utilizatorii-in-contextul-pandemiei_181765.html

Voi ce credeți?

Mulțumesc!

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Pai este necesar acest aspect in conditiile in care cei imbolnaviti nu declara acest lucru (ma refer la cei care prezinta simptome si realizeaza acest lucru), fug de autoritati.

Ți-a fost de ajutor acest răspuns? (poți vota o singură dată)

Nu (1)

Da (0)

0%

0 membri au votat cu DA

1 membri au votat cu NU

0% utilizatori au considerat că acest răspuns este util

Alte răspunsuri

Au acceptat de buna voie pentru ca este in lucru un asemena pachet de masuri, impreuna cu STS-ul. Ceea ce inseamna ca in scurt timp aceste aspecte vor deveni litera de lege, cel putin pe perioada starii de urgenta.

In cazul starii de urgenta, statul poate lua foarte multe masuri care in mod normal ar incalca libertatea se miscare si dreptul la viata privata.

In starea de urgenta, ministrul de interne devine un fel de super-premier si poate da super-ordonante aka ordonante militare fara dezbatere publica, fara cosultarea partidelor parlamentare si care nu pot fi contestate, atacate la CCR, respinse prin motiuni de cenzura, avocatul poporului, etc.

Pai este necesar acest aspect in conditiile in care cei imbolnaviti nu declara acest lucru (ma refer la cei care prezinta simptome si realizeaza acest lucru), fug de autoritati.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!