Această întrebare nu a fost actualizată în ultimele 24 de luni, de aceea conținutul poate să nu mai fie de actualitate. Îți recomandăm să folosești funcția de căutare de mai sus pentru a obține un răspuns actualizat.

Întrebare fară răspuns

Incarcare prepay de pe abonament din My Orange nerealizata

Am incercat sa incarc un nr de prepay din aplicatia myorange, iar la final am primit mesaj de confirmare ca s-a incarcat cartela. Timp de o ora nu am primit creditul si nici pe mobilul cu abonamentul mesaj de confirmare. La reincarcarile mele nu aparea nimic. Am reincercat sa reiau procesul dar tot nu s-a incarcat prepayul, dar acum la incarcarile mele le vad pe amandoua cu titlul in procesare, fara sa se fi incarcat efectiv prepayul.
Ce ar trebui sa fac ?

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Când ai făcut reîncărcarea? În aceasta seara? Tranzacțiile tale vor fi procesate mâine dimineață, începând cu ora 4 și probabil mesajul îl vei primi după ora 9.

Cred ca trebuia să ai mai multă răbdare.. si, probabil ca se vor face ambele si va trebui să vorbesti cu un consultant pentru anularea uneia dintre tranzacții...

Pentru a ți se restitui creditul reîncărcat a doua oară, trebuie sa suni la 300 ca să intri în legătură cu un consultant Orange sau prin aplicația My Orange prin intermediul robotelului Djingo, acest lucru să îl faci mâine dimineață.

Sau poti sa lasi amandoua reincarcarile sa curga ca sa nu mai reincarci ulterior.

Ascary
Ascary

Ascary

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Ascary

Am incarcat din internet banking. Nu am timp sa stau sa astept incarcarea cand vrea portocala lenesa. Ditamai compania nu sunt in stare sa faca o platforma online stabila si user friendly. Totusi nu inteleg de ce o aplicatie thirdparty incarca instant si eu din propriul cont trebuie sa astept confirmare lor. Abia astept sa renunt si la al doilea abonament. Portocalelor...va fac cinste cu o Corona ?

Reîncărcarea din internet banking se face la un curs preferential, altul decât cel de la BNR.
Cam după ora 20, reîncărcarea platformei prepay se face a doua zi, fiind și week-end.

Oricum, chiar dacă ai reîncărcat din internet banking și ai făcut-o deja și din My Orange și nu s-a procesat sau a fost vreo eroare, ceva, vă trebui să-i contactezi astăzi prin Chat Djingo sau din My Orange, secțiunea Contact ( Contactează-ne din aplicația de pe telefon) sau la 300, pentru a rezolva problema. Succes!

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!