Întrebare cu răspuns(uri)

La fidelizare se ofera si smartwatch-uri?

Ma intereseaza daca se ofera smartwatch-uri Samsung la fidelizare pe abonament.

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Salut. La fidelizare se ofera doar telefoane. Smartwatch-urile (sau accesoriile, in general) pot fi cumparate doar la "liber", sau la plata in rate cu cardul la una din bancile acceptate.

Ți-a fost de ajutor acest răspuns? (poți vota o singură dată)

Nu (0)

Da (3)

100%

3 membri au votat cu DA

0 membri au votat cu NU

100% utilizatori au considerat că acest răspuns este util

Alte răspunsuri

Pagina 2 din 2

Din pacate politica acordarii de puncte nu mai este asa de actualitate, Orange ne mai oferind in ultimul timp puncte asa cum o facea inainte. Tin minte ca odata am primit 1000 de OTY la achizitionarea unui Samsung Omnia (daca va mai aduceti aminte de telefonul asta, predecesorul seriei Galaxy S). De la un timp n-am mai primit nimic, chit ca am cerut si cu atat mai putin daca nu am cerut.:))

Razvan eu am luat un Galaxy S3 Frontier in rate acum 2 ani si ceva cand era in voga. Ratele le-am terminat anul trecut iar ceasul merge brici si acum si nu am de gand sa il schimb deocamdata. Este adevarat si ca softul lui nu mai este cel de la inceput ci este upgradat mereu. Este adevarat ca nu prea e bine sa tii bluethoot-ul activat mereu, mai ales in cazul castilor bluetooth. Mai ok sunt cele cu fir.

@teacher_, pentru o comandă făcută online cu ridicare din magazin se poate achita cash sau card, indiferent de modalitatea de plată aleasă la plasarea comenzii în magazinul online. Nu se poate plăti însă cu card de rate fara dobanda sau rate pe factura de servicii.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!