Întrebare fară răspuns

Number Share pe Apple Watch serial's 4 cellular

Ieri am fost la Orange cu ceasul meu Apple Watch seria 4 cellular cumparat din Germania si mi au spus ca nu merge number share pe el.....azi am fost sa fac abonament si functioneaza perfect (Funtioneaza doar cele cumparate din Europa)

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Salut @rogr! Bine ai venit în comunitate și felicitări pentru prima intervenție. Ne bucurăm că ai reușit să activezi serviciul Number Share și că totul funcționează perfect.
Dacă ai întrebări referitoare la produsele sau serviciile Orange le poți adresa comunității sau poți ajuta alți membri prin a răspunde la întrebările lor.

Salut, de vreo doua zile incerc sa inscriu un apple watch prin no share si nu reusesc. La Orange shop din Ploiesti Mall - mi-au spus ca nu au cablul necesar :-) la Bucuresti Baneasa Mall au incercat dar s-au oprit dupa 1 ora de asteptare.(Activare la "Plan Celular" Orange Romania se roteste in gol). Mentionez ca ceasul a fost cumparat de la Orange Romania. Are cineva un sfat pentru situatia aceasta? Trebuie cumva cerere in scris cu integistrare la registratura? Sau cazier? Nu de alta dar ma bate fi-miu la cap ca i-am cumparat un ceas pe care nu poate sa-l foloseasca...Multumesc....

@marianmiahilescu1970mm, ai reușit înscrierea apple watch prin number share?
Revino, te rog, cu mai multe detalii și spune-ne cum ai procedat. Mulțumim!

scriu pentru cine e interesat sa activeze acest servici cu combinatia iPhone/ Apple Watch.

pe site-ul orange apare un video, samsung related, in care totul se face automat cand faci pairing la ceas cu telefonul; problema in cazul meu a fost ca aveam deja facut pairingul de ceva vreme si doream doar sa activez serviciul Number Share; am patit aceeasi chestie in care se pare ca nimeni de la Orange nu stie cum se face...

am reusit pana la urma cu urmatorii pasi:

  • in aplicatia Watch de pe iPhone dai un search dupa Mobile Data sau "cellular" si iti va arata optiune de Mobile Data; dai click si dai activate mobile plan (parca asa era)
  • asta te va duce automat pe o pagina Orange, in care te login cu user si parola de Orange, direct la activarea serviciului de Number Share
  • bifezi cum ca este de acord cu totul si il activezi; primesti si SMS de confirmare
  • gata

OctavianM
OctavianM

OctavianM

User level
Nivel
0
21 / 100
puncte
Custom field 2
OctavianM

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!