Întrebare fară răspuns

Number Share pe Apple Watch serial's 4 cellular

Ieri am fost la Orange cu ceasul meu Apple Watch seria 4 cellular cumparat din Germania si mi au spus ca nu merge number share pe el.....azi am fost sa fac abonament si functioneaza perfect (Funtioneaza doar cele cumparate din Europa)

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Salut @rogr! Bine ai venit în comunitate și felicitări pentru prima intervenție. Ne bucurăm că ai reușit să activezi serviciul Number Share și că totul funcționează perfect.
Dacă ai întrebări referitoare la produsele sau serviciile Orange le poți adresa comunității sau poți ajuta alți membri prin a răspunde la întrebările lor.

Salut, de vreo doua zile incerc sa inscriu un apple watch prin no share si nu reusesc. La Orange shop din Ploiesti Mall - mi-au spus ca nu au cablul necesar :-) la Bucuresti Baneasa Mall au incercat dar s-au oprit dupa 1 ora de asteptare.(Activare la "Plan Celular" Orange Romania se roteste in gol). Mentionez ca ceasul a fost cumparat de la Orange Romania. Are cineva un sfat pentru situatia aceasta? Trebuie cumva cerere in scris cu integistrare la registratura? Sau cazier? Nu de alta dar ma bate fi-miu la cap ca i-am cumparat un ceas pe care nu poate sa-l foloseasca...Multumesc....

@marianmiahilescu1970mm, ai reușit înscrierea apple watch prin number share?
Revino, te rog, cu mai multe detalii și spune-ne cum ai procedat. Mulțumim!

DanielaH
DanielaH

DanielaH

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Echipă
Custom field 2
DanielaH

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!